15 Oktober 2012

Do Not Disturb Me!


Kalau letak gambar ni mesti ramai cakap
Nape bagi Baby Nayli tengok tv dekat2? Nanti rosak mata dia..

Mana la ada mak yang nak anak die rosak matanya, kan? ;)
MamaZN takde nye bagi Baby Nayli ni tengok dekat2 camni
Tapi tu la kan...
Budak2
Lagi dilarang, lagi la dia nak buat




Ini pun dah berapa kali tarik dia ke belakang dah ni
Elok dudukkan kat belakang sikit
Pantang lepa, tengok2 dia dah merangkak ke depan
Pastu berdiri ngadap tv camtu
Hmmm...




Nak-nak kalu ada lagu Bananana...
Lagi kemain la dia ngadap tv
Lagi 1 Upin Ipin
Ey, bebudak ni kan... Kecik2 dah paham dah deme ni tau



17 comments:

mama tisya berkata...

bdk2 mmg suka tgk tv dkt2

MRS. K berkata...

baca paper tadi ada budak meninggal kena hempap tv 29'.. kesian sangat...

Aisy Nasiha berkata...

amboi, peminat no 1 nampaknya ni....

ieyda berkata...

samalah ngan Leesya...tarik ke belakng tp still berjalan ke depan tv tu pastu kuatkan sound system...bila dah kuat dia lari ke belakang sbb terkejut.mcm2 ragam ank2 kita nie kan

Sue-Rya Qistina berkata...

sama la ngan bambam saya tu sis. makin dilarang, makin dia buat. hehehehe. klau tgk hp pun camtu gak. klau bole dia dekat2 dgn mata dia

eima berkata...

alisha tak suka TV ....
fahim dulu kecik nk bg ralit buka tv ..mudah je ...
alisha ni lain sungguh ... yg minat mende xtreme ..panjat2

ch@ berkata...

mmg begitula kak nad. kalo x, xdela auni boleh pnjt almari tv. adli pun suka je tgk tv dekat. kita nk soh abi gantung je tv kasi tinggi. comel btl cd nayli. hahaa.

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nadia.Geramnya negok Nayli..rasa nk babap montot dia.hikhik
Biasa la bdk2 mmg camni..suka tgk TV kat depan2.
Tu dgr lagu Babababa..tak goyang2 ke badanya tu (^_^)

Nigina berkata...

mmglah kekadang adam pun suka tgk tv dekat dekat... kekadang lagi larang lagi dia buat

Gieyana berkata...

wah..gigih Nayli...kalau tv camni mmg leh rosakkan mata..kalau yg flat yg baru tue ok psl screen protector dier..sm mcm nureen ms sebaya Nayli dulu..jenuh di larang n cfm degil nk menenggek dpn tv..eekeke..:-)

Jiha berkata...

Salam Nad,

tringin benor nak jumpa nad n anak2..geramm nk dukung baby nayli ni..bam2 sungguh..kan kl jumpa kat bsp jgn terkejut lak ada org tegur nnt..he3...
k.jiha

syawalsimpsons berkata...

mmg gitoo kan..kalo syawal tu lagi di larang, lagi dekat...siap panjat lagi..mmm

mama_umar_maryam berkata...

wahh nayli dh konker tv skg,hahah

Zura@Iwan berkata...

mmg bdk2 cm tu Nad kan...irfan pon mcm tu la...suka pegi tgk tv dkt2..haizz...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

itulah bdk2 mmg suka tgk tv dekat2..

anak2 k.eija pulak dah biasa tgk tv sambil berbaring..

Mamamya berkata...

sama lah mcm anak2 akak..tiga2 klu tgk tv mcm nak masuk sekali kat dalam tu..puas di larang tp sekejap je dia ikut lps tu t'congok lagik kat depan tv tu..klu firas siap letak dagu lagik kat atas rak tv...

mamalieyna berkata...

heheh,, samalah, akeem pun gitu, kalau ada je yang lindung, bersungguh hati dia menyelit nak tengok juge,,, hee~

*hakeem skrg, berdiri sendiri dan lepas tangan lama sket dah, cuma belum mula melangkah... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...