31 Oktober 2012

Dah Rasa KFC ZINGER DOUBLE DOWN?

Tadi dah citer pasal makan
Kali ni citer pasal makan lagi, hehhee
Sori ye! =p


Minggu lepas ari Rabu kot kalu tak silap
Kitorang pi Tesco Shah Alam
Saje cari barang dapur sket
Pastu Zakwan nak KFC
Sanggup tak makan siang tu semata2 simpan perut utk makan malam
Huhu!
Zakwan, Zakwan...

Bila tanya Zakwan, nak makan apa?
Zakwan jawab, dia nak potato wedges, colonel burger, nuggets
Amboi2, kemain!
Mama ngan Papa nya pulak beli la KFC Zinger Double Down ;)
Saje nak merasa, hehe




Pendapat MamaZN
Boleh tahan...
Tapi cepat muak la
Sebab takde roti, kan?
Kepingan ayam tu semata2
Pastu dengan cheese lagi
Sedap lagi colonel burger Zakwan tu, heheheheeh ;)


1 tray tu Zakwan jek yg punya, huhu!


Kawan2, dah merasa ke KFC Zinger Double Down ni?


p/s:
Teringin nak merasa menu Pizza Hut yang baru tu
Tapi dalam masa yang sama teringin nak makan Kenny Rogers lagi
Hehehehe...



11 comments:

ieyda berkata...

lum berkesempatan utk singgah KFC..kene terjah nie...tkut terlepas..hihihii

Sue-Rya Qistina berkata...

hmmm...ramai gak yg ckp muak. klau kfc, saya suka ayam dia, colonel burger dan yg plg best adalah nugget! isshhh..terliur dah ni. hahaha

Myra Jay berkata...

Myra dah 2x makan, memang sedap..
Nak makan lagi pun takpe... hehee

Mama Mya berkata...

Hari tue masa mula2 makan rasa sedap sgt... beli kali kedua (esoknyer) tak smp suku makan dah rasa mcm muak.... mybe masa makan mula2 tue kongsi ngan anak dara yg sulung... berebut2, pastue time tengah lapar.... tue yg rasa sedap smp esoknyer sanggup singgah KFC beli lagik...

:)

syawalsimpsons berkata...

teringin bagai tu...sue ada rasa semalam...mmm..so far..ok la...sedap jugak la...tp tak la sedap sgt2 kot...

Falsya berkata...

sedapnye kepchi...

JaSSNaNi berkata...

nad..
tak penah rasa lagi double down ni.. banyak yg kata tak best.. mgkn muak kot.. tapi nak cuba gak.. nanti.. hehehehe.. weekend ni ke.. ehehe.. :) tak abis nanti bungkus bawa balik buat nasi goreng.. huhu

eima berkata...

burger baru tak mo rasa sbb cam tak besh je ..ayam semata ..... zakwan hebat leh abiskan semua tu ...

CaDLyNN berkata...

a'a muak sbb ayam semata..

Zura@Iwan berkata...

td lunch g kepci..tp x tingin nk try pon ..huhu

Karisma Izzah berkata...

klu rase pelik makan burger tanpa roti, bawa la roti putih dari rumah... haha...

tapi rasa la dulu yang original, daging ayam semata.

teringin nak rasa double down. takut down je lepas first taste...tgk dari komen2 org yang dah penah rasa.

Disamping saya pernah baca kat satu blog ni, tak ingat kat mana, dia kata KFC memang akan try buat mcm2 inovasi dgn menunya, dan kebanyakannya hasil yang gagal. yang berjaya setakat ni cuma ayam hot & spicy di samping original recipe.ade 1 lagi, yang crunchy sebab ada cornflakes tu berjaya jugak, tapi tak tau la kenapa limited time jek.

klu tipu blog tu, tipu la saya. tapi dari pemerhatian saya, ada benarnya juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...