01 Oktober 2012

Buat Pengguna CD (Cloth Diapers) | Pureen H-A-D Detergent MURAH!

MamaZN nak share mana nak beli Pureen H-A-D murah

Pada pengguna CD (cloth diaper)
Mesti sangat familiar dgn detergent ini
Memang ada yang guna brand lain
Tapi MamaZN memang setia dengan brand Pureen ni
So, bile tau ada yang jual lagi murah dari biasa, harus la teruja! ;)

MamaZN tak pasti la kalu ramai yang dah tau, hehe
Pada yang tau - ok la
Pada yang taktau, harap2nya entry ni dapat membantu :)

Kebiasaannya
MamaZN akan beli sabun ni kat JUSCO
Harganya RM17.50
Tak penah diskaun pun
Hatta time J-Card day pun
Sabun ni tetap takde diskaun
(rasenye la!)

Tapi bile pegi BILLION PKNS Bangi aritu
Saje la survey2 sabun ni
Ada...
Dan harganya jauh lagi murah!
Kat BILLION harganya RM15.90
Banyak gak bezanya tu
Bukan takat survey lagi dah
Memang MamaZN beli sebotol!
Hehehe


RM15.90 kat BILLION


RM17.50 kat JUSCO


A'ah beli sebotol je, kang dah abes bleh jalan2 kat sini lagi, haha! =D


7 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

ok, nak p bangi skang jugak...hehehe

JaSSNaNi berkata...

huaarrhh.. murah rm2 tu..

Zura@Iwan berkata...

x pakai cd pon nad..hehe

Falsya berkata...

alaaaaaa...tunggu ade baby baru leh serbu..haahaha.

Iela Fazielah berkata...

mmg murqh tu....tp mcm kak ila akak tetap suka lunatots punyer detergent...bau dia wangi sgt...!

eima berkata...

wahh info berguna utk Cm gak tu ....speedmart takde jual ke ....ctu brg murah2 gak

zehan berkata...

Ehhh...pureen ABD leh guna tak utk CD?? Susah la nak cari brand HAD kat sini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...