30 Oktober 2012

Boboiboy, REWARD Untuk Zakwan Sebab....

Dah dapat dah Boboiboy yang beli kat Petronas ni
Mula2 ingatkan nak cekalkan hati
Takmo belikan utk Zakwan walaupun dia merengek2 mintak beli
Akhirnya.....
Tertewas jugak, hahahhha!
Apa da mak kamu ni, Zakwan! =p


 Tapi takpe la...
Anggap la ni sebagai reward dari Mama ek, Zakwan
Sebab Zakwan dah berjaya 90% free diapers
Alhamdulillah
Good job! (Zakwan cakap pada diri sendri =p)

Lagi 10% tu masih diusahakan
Walaupun Zakwan kira lambat gak nak free diapers
(Pada usia 4 tahun)
Kalau nak dibandingkan dengan anak2 lain
Tapi takpe la...
At least, Zakwan takde kasi mak nya cuci / mop lantai selalu
Hehehe


Muka sangat suka dapat Boboiboy!


Eh....! Baby Nayli pun dapat reward gak ke ni?
Haha!


Baby Nayli dapat doll
Saje kasik nampak gegirl sket, hehe
Nama doll Baby Nayli tu Mimi
Doll yang sebelum ni (nama Noni)
Dah tertinggal kat IKEA!
Tah masa bila tah Baby Nayli pi campak2
Tengok2 dah takde dah dalam stroller dia, huhu!
Tu yang beli baru ni

Ye la, bila Abang Zack dapat habuan
Takkan Baby Nayli tengok je, kan?
Kena la dapat jugak
Baru fair n lovely square ;)


p/s:
PapaZN tengah pening kepala
Zakwan dah mintak Boboiboy yang lain pulak
Dia kata nak kumpul jadi koleksi
Maknanya, ada lagi 2 Boboiboy, pastu Ying, pastu Gopal!
Adoi, sebijik RM19.90 tu..!
Satu suda.... Haha!







13 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, anak akak dah siap tanya, ibu keluaran nov dah ada ke belum...amik ko...huhu

Nigina berkata...

wahhh akhirnya zakwan dpt gak boboiboy... heheh.. ishh bulan 11 kena beli lagi huhuhuhuhu

eima berkata...

fahim pun ade ....2 ketui
nanti nk beli ying ngan tanah plak

zh-ena berkata...

umairah pun sudah menanya2 bila blh dpt patung tu huhuhuhu
stand by jea la

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehehe..baguslah. mmg dah bole free diapers dah kalau umur camtu. biasalah kan, lain anak lain ragamnye :D

Zura@Iwan berkata...

beli kt petronas ek Boboi tu Nad? nk beli kt Irfan lah..haha

#psstt: Nad pakai sony xperia model apa yer? sy tnya ye....hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Tu dia muka excited Zaqwah dapat toy baru!..biasa la ada anak2 kecik ni..mainan xblh tinggai.
Tu sbb dulu2(masa anak2 kecik) klu g mall...k.atie xmo lalu kat kedai jual mainan.hikhik

Mamamya berkata...

hehheee...dapat 1 nak 2 yer zakwan.. dapat 2 nak 3 pulak... huhuhuuu... gitu lah anak2 kan..yg pentig hepi :)

anak2 akak semua free diapers umur 4 tahun nad...

Iela Fazielah berkata...

wah...ila tgk jugak kat petronas smlm..sib baik syafiqah n irfan xnampak... sbb ila dah jarang sgt isi minyak petronas... suka isi shell

mamaRIFQY berkata...

maka iii..mahai jugak ye bende nii....pokaii jugak nii..kalo iqy tengok ni mesti die teruja ni

mamalieyna berkata...

comeinye.. arif taktau lg, kena diam2 je..takmo singgah petronas la..hehe~

ooo 19.90 eh..mahai jugak tu..tp kiut la..habuan tuk nayli pun kiut..aduhaii teringin betul nak anak gegel..hee~

mamalieyna berkata...

comeinye.. arif taktau lg, kena diam2 je..takmo singgah petronas la..hehe~

ooo 19.90 eh..mahai jugak tu..tp kiut la..habuan tuk nayli pun kiut..aduhaii teringin betul nak anak gegel..hee~

mamalieyna berkata...

comeinye.. arif taktau lg, kena diam2 je..takmo singgah petronas la..hehe~

ooo 19.90 eh..mahai jugak tu..tp kiut la..habuan tuk nayli pun kiut..aduhaii teringin betul nak anak gegel..hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...