24 Oktober 2012

Bertuahnya Zakwan...!

Walaupun birthday Zakwan dah lama berlalu
Tapi tetap dapat jugak hadiah
Walaupun lambat =p

 PapaZN dah bagi hadiah jalan2 Langkawi
MamaZN pulak bagi hadiah lain

Ingat tak MamaZN penah citer pasal keburukan online shopping dulu?
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/05/alahai-inilah-keburukan-online-shopping.html
Kesian sangat2 kat Zakwan
Sebab kasut yang tersalah saiz tu MamaZN dah jual balik
Huhu!
Marah anak bujang!
Memang tiap2 hari la Zakwan tanya mana kasut dia tu
Jenuh MamaZN nak explain, 

Yela, nak tunggu Zakwan besar lama lagi
Dah la kasut tu memang gabak betul!

Last2, MamaZN kasik surprise kat Zakwan
Sempena birthday Zakwan aritu
MamaZN belikan kasut yang sejibik sejibun macam yang dia nak
Tapi saiz lain
Alhamdulillah muat dan Zakwan sangat suka!




Pastu Zakwan pun dapat hadiah daripada AtokZN
Tu pun lambat jugak ;)
Zakwan dapat basikal
Actually AtokZN dah kasik duit awal2 dah
Mak pak Zakwan ni yang lambat belikan hehehhe


Aunty Wawa & Uncle Najjib pun bagi Zakwan hadiah
Zakwan dapat set kereta dengan track
Suka sangat la Zakwan!
Sebab dapat hadiah kereta
Zakwan kan memang minat mainan2 kereta ni ;)
Dah lama Zakwan mintak mainan kereta ada track ni
Tapi kali ni baru hajatnya tercapai ;)




Owh ya!
^__^

Seronok Zakwan dapat banyak hadiah, hehe
Mekaseh sume yang bagi Zakwan hadiah tu...
Ada ke lagi yang nak bagi?
Kekekekkeekke... =p




5 comments:

eima berkata...

Syoknye..mcm2 dpt...croc tu tak penah nampak kat butik....cantek nk grab tuk fahim....kat mana beli tu

@e_da berkata...

bertuah..dapat banyak hadiah...

zh-ena berkata...

amboi byknya ank bujang nie dapt hadiah..bg pd auntie la :D

syawalsimpsons berkata...

seronok zakwan dapat banyak hadiah...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah srnok la zakwan dpt byk hadiah,
cantik la kasut crocs cars zakwan tu, kalau zaquan tgk mesti dia pun nak ada kasut cars ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...