29 Oktober 2012

Beraya @ Domino's ;)

Orang lain beraya makan ketupat & rendang
Kitorang...?
Petang raya tu terus gi pekan Teluk Intan
Cari pizza, hahah!
Perut western tetibe! =p


Teluk Intan dah maju...!
Domino's pun dah ada kat Teluk Intan rupanya...
MamaZN baru tau
Tu pun sebab adik2 ipar yang bagitau
Kalu idak, sampai bebila la taktau @ tak perasan kot, heheheh


Kami keluar dengan adik2 ipar PapaZN
Kakak & abang PapaZN takde
Kalu tak, mmg dah complete dah, huhu!
Kakak ipar gi beraya ke Bagan Datoh, abang ipar plak tak balik beraya
(Rugi la diorg tak dpt join, hehe)

Ingatkan kitorang jek yang cari pizza petang2 raya
Rupa2nya ramai jugak =p

Mc Donalds kat seberang jalan pun nampak penuh gak


2 adik pompuan PapaZN dengan sorang anak sedara PapaZN (yg lelaki tu)



PapaZN bergaya ala2 Awi Rafael..? =p


Tu adik PapaZN... Sama tak rupa diorang? :)


Zakwan buat perangai dah... Hehe


Sebelum pizza siap, kita makan Tutti Frutti dulu!
Hebat Teluk Intan ni! Tutti Frutti pun ado! =p


Yeay, pizza sudah sampai! :)


Semua tak pandang kamera bila pizza dah sampai, hehehe


Seronok jugak sekali sekala kluar ramai2 camni
Pasni kita bercuti ramai2 plak la ek?
Hehehe...




12 comments:

Mamamya berkata...

nad.. apa menu yg best kat domino's?? sian akak x penah merasa lagik..huhuhuu

Wan Amira berkata...

habis diwestern kan teluk intan oleh nad :p

syawalsimpsons berkata...

sedap tu..mmg ada muka awi rafael la...

mummy_ayu berkata...

seronoknya makan ramai2 mcm nie..

Norhaizan hakim berkata...

Kak Zan dan anak2 pegi kfc Tk Intan hari Jumaat tu(malam). Q bukan main lama..lenguh kaki. Kak zan pun baru tau Tk intan ada Tutti Fruiti..memang bestkan hometown kita ni. Tapi yg tak larat..jemmmm.

Nana berkata...

eh sama la plak nad hahah
kita petang raya tu g pizza hut ramai2

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

hahhaha sama la kita raya2 pi kuar ..kita pi mydin ipoh tu ..kat umah panas so jalan2 pi mydin ..mula2 diaorg ajak naik cameron tu kekkee

eima berkata...

sama muka papazn ngan adek die tu tp papazn lagi encem ... hehehe

hari raya pekena pizza cam kat italy plak

sue zainun berkata...

hehe teluk intan sudah maju..ada tutti frutti lagi tuh..

Zura@Iwan berkata...

bagus la teluk intan dh mbangun yer..mcm2 ada..hehe....

leh cari pizza lagi...time ry mmg kan..kdg2 kita ramai2 nk mkn western..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kihkihkih hari raya perut tetiba jadi western

mamalieyna berkata...

amboi kemain ..raya2x layan western food..hehe~

ha a muka adik papaZN tu sama lah..sengihan sama~ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...