26 Oktober 2012

Beraya Di Perantauan @ CAMBODIA

 Di hari raya... 
Terkenang daku kepada si dia...
Kampung ku indah nun jauh di sana...

 Jauhnya!
Merentasi lautan luas
Beraya di luar Malaysia! :(

Bukan kami yang beraya di perantauan
Tapi AtokZN, sobs, sobs..!
AtokZN dah berangkat ke Cambodia 24/10/2012
Untuk sambut Aidiladha & buat korban di sana

Walau jauh dari keluarga
Dapat jugak AtokZN luaskan pemandangan dan pengetahuan di negara orang
Seronok jugak sekali sekala buat camni
Dapat tgk adat & budaya orang sana menyambut raya

28/10/2012 nanti Insya-Allah AtokZN sampai Malaysia
Nak mintak AtokZN bercerita pasal beraya & buat korban di Cambodia
Boleh tengok gambar2 suasana di tempat orang
Nak gi sana sendri ntah bila la kan... Huhu!
 Mana  tau, MamaZN boleh share kat sini pulak ;)




1st time AtokZN beraya di perantauan, jauh dari kitorang
Rindu le pulak
Takpela, sabar...


Salam Aidiladha semua!


2 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

wahhh..jauh tuh atokZN beraya..ada program kat sana yek..kite pernah skali beraya jauh di perantauan..kena biz trip kat jepun masa tu..dhlah tgh preknen kan Zara..mujur dh biasa kat johor tk berapa nk smbut raya korban sgt kan..so bila kat jepun hari raya kena kerja pon tkdelah syahdu sgt..=p

Zura@Iwan berkata...

aikk..mcm suami kak gie la plak beraya di cambodia..hehe...

idak abg akak pon pergi..tp sbb nk pegi chiang mai plak..ongkos non ada..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...