17 Oktober 2012

Baby Nayli..!!! TERKEJUT Mak!

Sangat - sangat - sangat terkejut!

Mana tak nya...
Baru jek tinggal kan kejap 2 beradik ni kat depan tv
Sebab MamaZN nak pi dapur jap
Balik je semula ke depan tv
Tengok2 anak dara dah duduk sebelah Abang Zack dia!
Maknanya apa?
Maknanya Baby Nayli yang nak masuk 10 bulan ni dah mula memanjat!
Kussss semangat!
(sambil urut dada)




Masa MamaZN perasan tu
Elok je Baby Nayli duduk menyandar macam bos  
(bos dok menyandar ek? hehe)
Yang Abang Zack dah dok tersengih2 dah, hehe...
Sabar je la nak oii..!




Nampak gayanya
Lepas ni, 
Kena la MamaZN melipat kali gandakan pengawasan terhadap dak tecit ni
Dah start memanjat2 dah ni
Cam tangga tu, memang PapaZN dah pasangkan pagar buatan sendiri
Pagar masa Zakwan kecik2 lagi tu
Guna balik la sekarang
Tapi yang sofa ni taktau la cemane
Takkan nak dipagarkan jugak? ;)


Ada idea lain selain ditengok2 kan selalu..?


6 comments:

amaniammar berkata...

salam..

ala tomey je bdk tecik ni..panjang akal dah dia..
mesti dia perhatikan perlakuan abg dia pnjat cmne..so memori dia simpan terus panjat..huhuhuhu...
maknya kna setiasa alert dgn dak tomey ni nnti..

♥cikmOt♥ berkata...

lasak tul anak dara ni...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

bkn abg z yg angkat dia?? hehe..

Tp, mmg sedang2 ni dia dh mula nk explore mcm2 dh. Jaga2 ler. Kalo tak jadi apa2 tak mengapa. Dh manjat dok diam2 macam bos ke..mcm seketeri ke tak kisah ler, kan.
risau kot dh manjat tu siap berdiri laa, nk try lak dok kat tempat letak lengan tu...buat tertunggeng, ish..nauzubillah.

Iela Fazielah berkata...

wah..bagus nayli...mcm imran.. tetiba dah dok bwh katil...rupanyer jatuh katil dgn bantal2 sbb dia dah pandai merangkak siap tolak bantal jatih katil..dengerous u..!

Imaan09 berkata...

nad.. the best idea is : AJAR DIA MEMANJAT N TURUN DENGAN BETUL.. survival lagi penting dan berkesan dari menghalang dia..

kemma berkata...

smela ngn ameer tu..lasakkk sgt..kira yg paling lasak n berani lasume nk dipanjatnya..risau sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...