19 Oktober 2012

4 Sedang On GOing!

Alhamdulillah
Masih ada rezki dari Nuffnang ;)
4 BE sedang dok running sekarang ni
Harap2 nya bertahan la lama2 sket

Kat blog ini, takde 1 pun BE
Sume2 pun kat blog lagi 1, huhu!
Agak lambat la $$$ nya nak bertambah




Apa2pun, thanks Nuffnang!
Nanti bagi $$$ banyak2 sket ek, haha!

p/s:
Tahun ni tak cash out pun lagi...
Saje kasik banyak2 sket
Nak buat mcm Mira la ;)
Setiap kali birthday, baru cash out, hehehehe

8 comments:

Gieyana berkata...

Insyaallah Nad..slow2 nnt jd byk ar...:-)

mummy_ayu berkata...

wah..bestnya....Ayu dah lama dah tak dapat..emm..nak tulis surat cinta la kat Mr. Nuff...

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah!! rezeki :)

eima berkata...

hmmm nuffnang masih lagi bg BE kat aku tak penah putus2 tp amount tak byk... syok kan klu tgk BE ade

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

samalah kita ...ingat tak online lama tak dapat BE dah

ALoNa CintamaniszLite berkata...

4 sekaliguss...waahh!!

syawalsimpsons berkata...

sue tak tau ado ke tak...

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah...akak pon x byk...huhu..bila la nk cash out ni...org mls update mmg nk dpt cm mn kan..haha

#Nad..muzium toy tu kt tg bungah...best gk tmpt dia, patung carton femes ada la dlm tu..akak ingt nk bw Irfan gk satu ari nnti...nnti akak update...Nad nk mai ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...