19 Oktober 2012

18SG | Baby Nayli Buat AKSI STUNT Pulak...

Petang Rabu aritu PapaZN nak bawak Zakwan pi taman
Nak 'ngetest' basikal baru Zakwan
Hadiah bday from AtokZN, weee! ;)
MamaZN ngan Baby Nayli pun nak ikut sama gi taman, hehe


Tak larat nak dukung, Baby Nayli dok dlm stroller 
Basikal Zakwan - plastik pun tak sempat bukak lagi, haha!


Kesian PapaZN ;)
Sebelah tangan tolak stroller Baby Nayli
Sebelah tangan lagi tolak Zakwan, hehe
MamaZN? =p


Dalam perjalanan nak pi taman tu
Baby Nayli dah mula naik tocang!
Memang anak bertuah budak ni
Maknya nengok pun gerun, haha!
Harap2 dah besar sok, ada la sifat2 ayu nya ye Nayli ;)

Sedang elok PapaZN tolak stroller tu
Tetibe Baby Nayli dah nak berdiri
Dah pakai belt pun cenggini jugak jadiknye
Ate, cane?




Sampai kat taman
Abang Zack dah pi main sendrik2 je
Yang Baby Nayli dah meronta2 nak bangun
Last2, bukak belt... Dia pi berdiri pulak dalam stroller tu
Pastu sampai nak balik nak berdiri je, dah takmo duduk!
Adoiyai!


Kesian... papan jongkang jongkit pun dah rebah ke bumi, huhu!
Vandalisme!


Memang Baby Nayli dah tak bleh dok diam dah dalam stroller
Nak berdukung saje dah sekarang ni
Ni belum pandai berjalan lagi
Kang dah pandai berjalan......... ;)



8 comments:

lia berkata...

Aigooo anak dara... Kecik2 comey, xper wat ganas2 gitu... Udah besor nnt confirm Nayli ayu, iyer dak Nayli he3

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

ganas anak dara nie.....
nanti besar jadi anak dara yang mithali ok

syawalsimpsons berkata...

kalo berjalan tu, mmg tak cukup tanah la mengejar

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sian naylie...perasaan dia dh membuak2 nk join abg dia tu. Tp apakan daya...kuasa kuda kat kaki tak dpt lagi, hehe..
sabar ye sayanggg...

Gieyana berkata...

Bahaya gk ni kan Nad...tp ganas tul Nayli..:-)

Zura@Iwan berkata...

biasa la tu Nad..Nayli dh gian nk main tu...dh leh bdiri bagai...hehe...

akak irfan kalau duk dlm car seat, ada gk dia boring ...dia nk keluar...bw keta rasa mcm tension sbb nk cool kan dia...huhu..bahya tul

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hihihi comel jer nayli ni..bam2..kalu boleh jln nanti jenuh kejor ni ahaks

ch@ berkata...

aktif anak dara kakNad ni. tu la asyik bc psl auni je, dh kenan keaktifan auni. tak mustahil esok lusa babyNayli protect adik beradik dia berganding dgn abgZack.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...