12 September 2012

Wordless Wednesday | SUNYI - Perlu TAMBAH Lagi?

Time diorg tido mmg la terasa sunyi
Sesunyi-sunyi nya!
Zakwan jarang sesangat tido siang
Tetibe aritu bleh plak die tertido dengan sendriknya...
Tengok2 dah senyap dah!


Tido secara berjemaah



Time diorg tido kita plak sengsorang jek yang jaga
Time tu la bleh plak pikir yang bukan2 kan?
Hehehhe
Bila dah sunyi camni teringin plak nak 'tambah' lagi sorang, haha!
Tapi........
Time diorg tido jek terpikir camtu
Time diorg berjaga takde penahnya pikir sedemikian rupa, haha! =p


p/s:
Miss P tak kunjung2 tiba lagi sejak Baby Nayli lahir, lalalalalala... ^_^


16 comments:

mamafarah4 berkata...

Miss P tak kunjung tiba ye?hahaha.. Dah sedia ke nak tambah lagi?lalala..Tapi kalau rezeki Allah nak bagi, terima jer la..wakakaka

syawalsimpsons berkata...

pose penuh la tahun ni kan...kikiki..ok la tu kalo tambah 1 lagi kalo larat kan....

Norhaizan berkata...

Jeng..jeng..jeng..kalau ada berita baik, war2kanlah ya..

lia berkata...

Penin gak kalau cik P x mai... Boleh kongsi kaedah perancang keluarga anda? he3

Ibu Lala berkata...

jaga jaga. nanti dapat bb baru pulak..

Ibu Lala berkata...

saya suka kalau anak ramai. tapi x sanggup nak mengandung dan jaga budak2 dgn nak keje lagi. tak terkejar rasanya.

eda_ej berkata...

same la my son harith pon jarang tido siang.. budak2 mmg cam ni kot.. lagi besa lagi tak mo tido siang..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

ayo cik P x xdtg jengguk kekkeke ...
leh tambah sorang lagi tu hehehe ..
kita ni x tau la cam mana rupa bila dah ada 3 ni ..skang pun agak hari biru sbb jarak no.2 ngan 3 setahun je ...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

ayo cik P x xdtg jengguk kekkeke ...
leh tambah sorang lagi tu hehehe ..
kita ni x tau la cam mana rupa bila dah ada 3 ni ..skang pun agak hari biru sbb jarak no.2 ngan 3 setahun je ...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

sound good! rezeki tu..
hahah

masa anak tido kalo saya sama naik la tido skali.. hahahha

*∽ IZAN ∽* berkata...

2 orang kompem tak cukup Nad!!! apo laiee.. tambah jangan tak tambah eehehehehe

Miss P belum datang melawatt...? tettttttttttttttttttt!!! lama tuhhh.. tak nak cek ke kot2 ada suprise...! alalalalala

Zura@Iwan berkata...

penat sgt la tu..smpi ttido..

hikss..cik p x mai lg ye...nad still BF kan? thy why cik p x mai lg tu..hikss

ieyda berkata...

tambah selagi mampu...nnti dah xmampu kita stoplah...

mamalieyna berkata...

hehehe...

kalau menyusu penuh mmg lmbt cik P nk dtg kan..kwn k.eina camtulah..

fieda berkata...

ok la tu tambah girl la plk..

Zue AnnaLeeya berkata...

tambah jgn tak tambah...
baru 2 org nad...
sekurang2nya geng akak ker..
tmbah lg sepsg.... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...