26 September 2012

Wordless Wednesday : KAN ELOK CAMNI...

Dok dendiam je sama2 kat seat belakang
Takde lompat sana lompat sini
Takde usik sana usik sini
Takde nanges sana jerit sini
Mak pun takde la penin pale, hehehhhe...




Ni time g Setia City Mall 
Ada yang tanya Setia City Mall ni kat mana?
Setia City Mall ni dekat area Setia Alam
Nak ke arah Kapar, Klang sana...
Best! Try la pegi, hehehhe

9 comments:

eima berkata...

besar adek dr abg dah ....


fahim aku tak pening tp pening ngan si adek yg suka melasak pastu bila kena gomol mula die nangis tak puas hati sbb nk pi kat abah ....heeeeeeee

lieyalatif berkata...

betul tu nad...kalo laa dpt baik senyap mcm ni, syok jek mama n papa kat seat depan kan heheehehe....

amboi nayli dok kebek kad toyrus tu, nak pi soping mainan la tu yeak...

manja209 berkata...

aih...bby nayli comey sungguh,pandai bc da eh..:)

Huda berkata...

samela husna n lukman, kalau senyap je tu ada la benda diorang sepakat buat :) kalau x..mesto gaduh2 sayang :)

MrS. F!zA berkata...

setia city mall ni msti under company setia..kt putrajaya ni pon ada projek dr setia jgk..

AyuArjuna BiGoshh berkata...

amboi, cam terer baca nama kat kad..hehehe..cute :)

JaSSNaNi berkata...

bagosnya... pandai abang jaga adik.. kan senang mummy nak bawa jalan camtu.. ehehehe

Zura@Iwan berkata...

duk senyap cm ni ..tenang la sket nk bw keta kan..hikss

idak mai kita pon nek tensen..haha

Salina@IbuAqil berkata...

Alahai!!
Sejuk hati nengok deme..
Elok pakatnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...