12 September 2012

Wordless Wednesday | Anak LENA, Mak TERSEPIT!

Ni la keadaan anak2 time balik kg aritu
Bab2 menyusun anak2 memang serah kat MamaZN
PapaZN susun beg kat bonet jek, hehe

Ni pun jenuh layan si Zakwan
Banyak kali dah cakap, tak bleh dok belakang...
Dah sempit ni
Kengkadang ksian
Tapi tolong le ksian kat Mama mu ini, huhu! ;)
Tersepit mak ni ha!


10 comments:

Axie04 berkata...

huhuhu
same la ngan kami pun

syawalsimpsons berkata...

kan...kalo ada anak yang sulung ni..mana ado kiter..kat situ la dier nak menempel..padahal kiter dah bagi ruang kat dorang kan..samo ngan syawal..kakkakakka....mmg sweet la demo2 ni tido

- SueN - MrS AzharI berkata...

tu tanda ke tukar kete...pakai MPV :D

eima berkata...

hahah sbb tu aku rasa cam nk drive je ... biar laki aku plak rasa cam ne dok dlm keta kena handle anak2 die ... hahahaha

sorg asek nk meloncat kuar pala kat tingkap pastu sorg lg asek suruh mama main games ...pastu time diorg nk tido mmg huru hara gak la...hahaha

skrg ni aku dok depan ngan adek... fahim dok blakang sorg ... senang die nk landing klu dulu ... alahai semua nk dok ngan mama mmg letih

mamafarah4 berkata...

mamazn kene beli kete beso la kalo gini gayanya.. tapi kalo nak dok menyempit gak zakwan tu x leh nk tolong..saje jer tu nak manja2..jeles ngan adik..hehehe

mamafarah4 berkata...

mamazn kene beli kete beso la kalo gini gayanya.. tapi kalo nak dok menyempit gak zakwan tu x leh nk tolong..saje jer tu nak manja2..jeles ngan adik..hehehe

Bionic women berkata...

hehehe...nengok anak tdo lah menda paling menenangkan...kan?kan?

Zura@Iwan berkata...

penuh keta yer...akak ni...br sorang pon bonet keta dh penuh...hehe

Zura@Iwan berkata...

penuh keta yer...akak ni...br sorang pon bonet keta dh penuh...hehe

jujahxo. berkata...

KakNad.
Sebijik mcm kita jgk kak.
Stail gini jugakla.
Cuma kdg2 tu ade jgkla Aqil tido dlm carseat dia.
Terasa mcm nk beli kete lg besar!
Tp ongkosnya????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...