05 September 2012

Terjah Open House Pulak! =p

Nak sambung citer kami - UNGU di Hari Merdeka ;)

Pas dah makan2 kat Restoran Mohd Chan Abdullah tu
Rehat2 jap kat bilik
PapaZN pi solat Jumaat
Kami plak ber'lingkor' atas katil, haha! =)

Dah alang2 dok Melawati, nak la melawat kawan2 lama ;)
Kul 3 ptg, kami mulakan misi nak terjah open house
Takde la banyak umah pun
2 buah rumah jek, hehe
Tapi kul 10 mlm gak la balik hotel semula, huhu!
Masa tu, dah flat giler dah


Umah pertama kat Gombak
Giler sesat nak mencari umah kawan sorang ni, haha!
Kul 3 kluar hotel, kul 5 baru sampai umah dia =P
Umah nye kat Taman Bukit Permata, Gombak
Dok pusing2 banyak kali kat tmpt yang sama... Adeyh! ;)
Tapi Alhamdulillah, seronok
Sbb dapat jumpa kawan2 lama yang dah 6 thn tak ketemu!
Giler lama kan? Hehehe
Kawan ni member baik MamaZN time kt UTM dulu, huhu ;)
Nan ado gambar, sbb masing2 bz
MamaZN bz jaga anak n makan
Tuan umah bz layan tetamu ;)


Pastu dah kul 6.30 camtu gerak plak ke umah ke-2
Kami ke Rawang plak - rumah sepupu 
Saje la nak beraya, dah lama tak ke umah dia
Ada la dekat 2 thn ;)
Sampai sana, tgk adekbradek sepupu dah sampai jugak
Lagi la bertambah gamat! ;)
Zakwan la seronok
Kawan dua pupu dia pun ada kat situ time tu ;)
Campur plak dengan kawan2 dua pupu yang lain lagi
Balik tu masuk jek kete, tak sampai 5minit dah tido dah, hehe...

Mekaseh la pada tuan2 umah
Sebab sudi terima kedatangan kami sekeluarga ;)

Hari Merdeka yang penuh dgn aktivti berjalan sesaje!
Penat tapi BEST!! ^_^


6 comments:

eima berkata...

rajinnye berjalan open house pakai bj melayu ..seb baik la hari jumaat kan...hehehe br terasa pi beraya betui tak

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

ini betul2 raya nie...

lieyalatif berkata...

fuh jauh2 gak destinasi nad...tapi raya punye pasalkan....yg jauh pun jadi dekat...org kate time ni laa nak ziarah menziarahi kan....

syawalsimpsons berkata...

tak pe penat berbaloi...

mimie.. berkata...

biase lah tu..penat mmg takyah cakap lah..asyik berjalan je,tp yg best nye sebab dapat mkn free ehehe :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

dasyat ler korang...walaupun masih di area lembah klang tp siap leh tido hotel lagi tu, hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...