18 September 2012

Tahniah Sue! Masin Mulut PapaZN ^_^

 Tahniah Sue Syawalsimpsons!
Hepinya!

Sue dah selamat melahirkan anak kedua semalam
17/9/2012 jam 10.35pagi
Anak kedua Sue - anak lelaki
Geng Abang Syawal & abahnya, hehe
Alhamdulillah, Sue kata dia n baby sehat...

Sepatutnya due Sue akhir bulan September ni
Terkejut tetibe En Akob SMS kata dah selamat bersalin dah, hehe
Baby tak sabar nak jumpa Ibu, Abah & Abang Syawal ^_^

Sebenarnya, malam Sabtu aritu (15 September 2012)
Sue n famili keciknya datang beraya kat umah
(terima kasih Sue!)
MamaZN sediakan nasi ayam
Sebab PapaZN kata aritu dia perasan komen Sue kat status FB MamaZN
Yang Sue teringin nak rasa
Makanya, MamaZN masak la jugak...
Alhamdulillah, sempat Sue rasa nasi ayam versi MamaZN =)


pic from Sue's FB


Pastu masa sembang2 kat umah aritu
PapaZN cakap kat Sue,
Aku rasa lepas ko dah rasa nasi ayam Nad ni
Tak esok (16/9) atau lusa (17/9) mesti ko bersalin
Niat PapaZN adalah nak bergurau2 jek
Tengok2 tak sangka masin plak mulut dia, haha! :)

Insya-Allah, malam ni atau malam esok
Nak pi melawat Sue & baby baru
Bestnya!
Melawat Syawal jugak... Semalam Syawal tak berapa sehat
Insya-Allah, harap2 PapaZN tak bz


Comey baby baru :)
pic from Sue's FB


Tahniah lagi sekali buat Sue, En.Akob & Syawal
Atas kehadiran insan yang ditunggu2 selama ni :)
Selamat berpantang, Sue!

Pasni giliran CuteMum plak...
Patutnya due CuteMum arini kan? ;)


p/s:
Harumnya bau baby baru lahir..!
Terbayang2 plak tetibe...
Eh, apakah..?
Hahaha! Tett! =P


16 comments:

Falsya berkata...

masin mulut papaZN..hahaha..dh baca status mak jemah nie kat FB..comelkan baby sue..ingat nak gie visit jugak tp kene tgk yg lain2 free ke idok..hhehehe..

Norhaizan berkata...

Tahniah kpd Sue atas ketibaan permata hati nya.
Apa salahnya mamaZN..lainlah kak zan ni umo dah banyak, dah tak larat nak mengharungi 9 bulan..baby nangis..bagi susu..tukar diaper..huuu..dah tak larat.

Norhaizan berkata...

Tahniah kpd Sue atas ketibaan permata hati nya.
Apa salahnya mamaZN..lainlah kak zan ni umo dah banyak, dah tak larat nak mengharungi 9 bulan..baby nangis..bagi susu..tukar diaper..huuu..dah tak larat.

@e_da berkata...

hehehcomelnya baby.. tak sabar tunggu baby akak lak sebulan lbh je lg.. huhu sorang- sorang dah kuar ek..

Chik Att berkata...

Tahniahhhhh....

Kenyang nasi ayam ....dia pun tak sabar nak jgk dunia ....hehehe

eima berkata...

wahh tahniah utk sue .... sempat baby merasa air tgn mamazn

mama rifQy berkata...

wahh..bestnye dapat bb dah!! baby baru..masin mulut papazN...mujur la sempat merasa..

Nana berkata...

beznye bau bb kecik
nak juga baby ...hehe

lieyalatif berkata...

tahniah....wahh bestnye bauu baby kecik...rindu lak saat tu...preggy lieya nak tapi beranak tu yg tak nak sbb sakit hahahaahah.....

ape2 pun tahniah buat kawan nad.....selamat berpantang...

♥cikmOt♥ berkata...

best kan bau baby...lalala

Cute Mum berkata...

ikutkan due date arinie.. tapi still belum ada tanda nak keluar pon.. die tunggu semua orang reda dari bz kot..
semalam ingat nak pergi hospital tak jadi.. insyaallah nak tgk malam nie ker..

mekchu berkata...

mak jemah tu memang.. hihihi.. teringat dia eksiden raya hari tu.. alhamdulillah, selamat sudah..

Zura@Iwan berkata...

tahniah kwn nad....bestnya bau baby...hehe

wan nurul hezrina berkata...

wahhh seronoknya shedapnya bau baby..nurul barujer kenal blog sue takut tgk gambar dia xcdnt ari2..huhu

Alycia berkata...

tahniah.. yup, pepagi dh dpt sms dari sue.. siap lompat2 dh bersalin lg dia hehe..

syawalsimpsons berkata...

TQ nad up entry ni...terharu mak tau...kakakkakak...mmg pon lepas pekena nasi ayam nad tu...balik umah flat kekenyangan...dah tu akob pon kata sedap..lain dari dier masak...dier masak lebey rempah sikit...kikikiki...agaknyer BB dah puas makan kot..tu yang nak kuar tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...