27 September 2012

Suka Kacau Mama!

Arrgghh...!!!
Memang tension kalu time lipat kain
Budak tecit ni tak tido lagi
Sebab dia pun sebuk nak 'melipat' kain jugak! =p




Time MamaZN nak lipat kain ni
PapaZN ada
Ingatkan boleh la PapaZN tengok2 kan Baby Nayli
Main2 @ layan2 dia...
Rupa2nya tak bleh jugak!
Dia nak jugak datang kat Mama nya ni ha...!
Hmmmm

Kalu Baby Nayli kaco kain selonggok yang belum berlipat ok la lagi
Hehhehe...
Yang tak tahannya tu
Kalu dia pi buraikan balik kain2 yang dah berlipat!
Alaaaaa.....!
Tensen mak ni nak!
Hahah!
Tak suka la buat keje dua kali camni....!


Ha, ni la budak tecit yang dah mula suka kacau Mama!
Geram2 tapi sayang...
Hehe! :)

Dah 9 bulan dah dia..
Kejap je ;)



13 comments:

Zura@Iwan berkata...

x per nnti bsr dia rajin la tlg mama dia..hikss

ieyda berkata...

sama mcm leesya lah, mama duk melipat dia duk buraikan kain yg cntik susun tgi2 tu...

mekchu berkata...

pelik kan.. budak mesti nak kacau kain yg dah lipat.. kita bg yg belum lipat sikit pun dia tak heran.. nayli makin boolat!!

eima berkata...

pic1 tu mmg muka nakal ... hahaha sampai muncung2 mulut..comey

alisha die jenis tak amik port ngan kerjaan aku ni ... fahim prangai cam nayli tu ...pening pala zaman dolu2 la

so klu lipat bj pun tak kisah klu alisha ade

Allene berkata...

tembamnya dia.. :D

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehe..same la ngan perangai dobot saya tu. geram je kekdg. bila kita marah, tau pulak nk cebik. hehehehe

syawalsimpsons berkata...

kejap kan masa berlalu...tp nayli mmg buat ramai yg geram kat dier kan

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

dh makin debab dh.. =)

fieda berkata...

debab ni..nanti dh besar rajin2 tolong mama tau..

Mamamya berkata...

sukanya tgk mulut bby nayli tu...kiut miut..hehehheee...

akak selalu klu lipat kain b'hari2 baru siap nad.. kdg2 kain yg semalam x habis lagi dah b'tambah pulak dgn baju yg dah kering hari ni...

mamalieyna berkata...

hehe..peel dah sama mcm hakeem... naik geram jugak kita, tp marah2 sayang jerlah..huu~

mamafarah4 berkata...

tu pesanan dari baby nayli suh mama paham yg kalo dia lom tido jgn sibuk2 nk wat keje lain.. keje dok gomol dia jer la.hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

niat dia nk tolong jgk tu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...