28 September 2012

Pertama Kali Makan PIZZA DOMINO'S

 Kesiaaaaaannnn...
Kesian kan?
Hahahha!
Orang lain dah makan macam2 dah
Tony Romas la, Fish Manhattan la, Sushi King la, 
Saba la, Wong Solo la, itu la, ini la...
 Sume2 pun tak penah rasa
Dominos ni pun baru ni la MamaZN nak merasa ;)

Sebenarnya, sejak Ramadhan aritu lagi dah teringin nak rasa
Tapi asek la tertangguh2
Rabu baru2 ni, PapaZN suruh order
Deliver jek trus ke umah
Waa.....best, best!

Actually
Taktau pun nak order apa, hehe
Main order jek pun
1st time nak makan la katakan
Taktau la pulak perisa pizza mana yang sedap hehe...

Dah kata pun nak merasa
MamaZN pegi la order pizza saiz regular
Pastu amik yang thin crust
Pastu amik jek perisa chicken pepperoni
Nak amik pedas takut Zakwan taknak makan
Amik je la pun...
 
 
 Pon! Pon!
PapaZN tolong bayar RM25.20 ;)


Budak yang teruja nak makan pizza! :)


Masa pizza tu sampai
Tetibe terpikir...
Eh cukup ke ni?
Kecik jek pizza nya... Pastu alahai, nipis senipis-nipis nya!


Yezza...!
Memang tak cukup 
Mak pak dapat la merasa 2-3 slices jek
Selebihnya untuk Zakwan
Kena kot dengan tekak Zakwan

Tak pedas, sedap plak tu
Lagi sedap dari yang lagi satu tu la...! (phm2 sendrik ek =p)
Bleh la order lagi pasni, hehe

Perisa apa yang sedap sebenarnya, ya?

10 comments:

mamafarah4 berkata...

hehehe..sian baru nak rasa..tak per la..dah dapat rasa kan..actually kalo ikut tekak saya dan family kami lagi suka domino pizza dari pizza hut..tekak masing2 kan...hehehhe

♥cikmOt♥ berkata...

HURMM...selalu amik perisa apa tah tuk anak...derang suka...

JaSSNaNi berkata...

betul tu.. bukan la kata tak sedap.. ikut tekak gak kot.. kena ngan jenis apa pizza nya.. tapi akak suka tuna dominos.. sedap.. pedas2 sket.. :)

Zura@Iwan berkata...

sm la ngan akak Nad...Tony Romas ke, Fish Manhattan ke..Dome ke...Sushi ke...x penah lagi Nad...huhu

tp Dominos ni sll gk mkn...time2 mls nk kuar dinner mlm..order delivery je..hehe..lgpon pizza dia sedap dr pizza hut tu..

salimah berkata...

sy pun lbh suka mkn dominos dr pizza hut...
slalu mkn perisa extravangaza n meatasaurus...pastu crust die suka yg classic.tebal skit doh nya..roasted ciken drumet die pun sgt sedap.. =)

eima berkata...

fahim suka chicken pe tu lupa plak ... hissh time ni la lupa sedangkan slalu delivery ...hehehe mama pemalas masak ....

alyyani berkata...

best nye zakwan makan pizza. kitorg susah nak pegi pizza sebab anak2 makan roti kat tepi2 tu je. hehehe

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures berkata...

kte mmg suka dominos berbanding satu lagi ngee

kemma berkata...

akk n family pon ske dominos dr pizza hut....

Sitisufina Ahmad berkata...

bbq pun ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...