11 September 2012

Open House Member Blog, TQ! :)

Lepas dah lunch kt Pau YIK MUN tadi tu
Kami teruskan perjalanan
Singgah sat solat kat Plaza tol Jalan Duta
Pastu terus ke Bangi, hehe
Mana la tak sampai umah kul 5 petang!
Haha! =p

Tujuan nya adalah utk memenuhi undangan open house member blog
^__^
Thanks Lea @ IbuImaan sbb sudi jemput kami!

Banyak makanan Lea masak
Sedap2 plak tu
Ada nasi ayam, nasi impit & kuah kacang
Dan yang paling BEST skali... ada burasak!
Ya Allah, sedapnya! :)

Tahun lepas time preknen kan Baby Nayli
MamaZN ngidam nak makan burasak ni
Jenuh la mencari, tapi mana ada org jual, huhu!
Lea @ IbuImaan ni la yang sudi nak pos kan burasak tu
Alhamdulillah... Takde la kempunan, hehehe

Kat Teluk Intan, ada 1 tmpt jek org jual burasak ni
Ingatkan time raya aritu bleh la nak merasa
Tengok2 org tu takde jual dah
Tahun lepas pun org ni takde jual, huhu!
Alhamdulillah, kali ni dapat lagi merasa burasak
Hasil air tangan Lea @ IbuImaan jugak :)
Mekaseh banyak2 ye Lea, hehe...


Time makan2 takde snap2 gambo
Nak balik baru teringat nak bergambo, haha!

Aisey, Baby Nouri takde... Ada dgn Papa die...
Baby Nayli plak yang hepi lelebey, haha!
Siap angkat tangan 1 Malaysia lagi! =P


MamaZN tak penah jumpe borak lama2 dgn Lea @ IbuImaan
Penah terserempak sekali je kat Al-Ikhsan Alamanda dulu, hehe
2 tahun lepas kot!
Moga persahabatan terus berkekalan ye ^_^


 p/s:
Weekend ni weekend terakhir bulan Syawal
Ada sape2 nak buat open house?
Hehehehe
Jangan lupa halo2 MamaZN!
Tak malu, haha!


7 comments:

syawalsimpsons berkata...

insyallah sue tak bersalin lg...akan sampai la sabtu ni kat umah yee....sue pon 1st time makan aritu kat KG MIL....ok la pada sue boleh masuk dek tekak..kikikikiki...1st time makan N jumpe N dengar...tu yg selengge sikit tu

Zura@Iwan berkata...

amboi nayli..angkt tgn tiggi tu..hikss

Jue @ Ibu 2F berkata...

bestkan kalau dapat jumpa blogger dan borak2 panjang...
baby nayli makin bambamlah

eima berkata...

amboi nayli ni ....
beshnye leh pi mkn2

mama_umar_maryam berkata...

turun bangi ehh mgu lps?? burasak tu pnh dgr , mknn org johor ke?

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Srnok dpt berjumpa kwn blogger..
x pernah lg try mkn Burasak ni..

itulah kejap jerk dh minggu terakhir syawal dh kan, k.eija mmg x pernah wat open house, tp boleh jerk if nak dtg beraya..

Bionic women berkata...

nad, bila nak datang umah kita????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...