12 September 2012

Nak TIPS Penyediaan Makanan Bayi Time Cuti2 Malaysia

Asek citer pasal Baby Nayli makan jek kan?
[1]
[2]
Hehehehe...
Suka!
Sebab rasa cam comel sangat-sangat-sangat aksi Baby Nayli time makan :)


Nganga, nganga, nganga... =)


Ngapp! :)


Sebenarnya
MamaZN nak mintak tolong kawan2 sekalian
Sape bleh share / kasi idea / pandangan / citer pengalaman
Cemane nak sediakan makan pada baby umo 9 bulan
Time Cuti2 Malaysia 3d2n?
Cemane ye?
Perlukah memasak bubur kat bilik hotel?
Atau just kasik bubur ayam McD je? 
Takpe ke? Banyak perasa kan?

Please....
TQ in advance! ^____^


8 comments:

syawalsimpsons berkata...

entah la..sue pon tak tau...nak kasi tau...kikiki

Zura@Iwan berkata...

kalau bleh bubur mcd tu x elok la kan...

# ada tips org kasi..kalau nk g cuti2..bawa couscous(pasta) senang rendam ngan air pns je..then mkn ngan pisang ke...kismis ke...

bleh buat roti bakar gak ...utk snack dia.

Mummy GreenyHouse berkata...

pisang..:) senang nak bg di mana-mana..
some hotel ade bubur kosong for breakfast...ok la.
hmm...xpenah msk bubur sendiri kat hotel. :p

eima berkata...

aku dulu bw rice cooker kecik ...beras yg disangai & blend... sayuran siap didadu & ikan bilis

2-3 hari alisha dulu mkn bubur ikan bilis je la ....

tp skrg ni sejak die refuse aku bg die mkn mkanan org tua je yg tak pedas

mamalieyna berkata...

huu~ takada experience la pulak..lama pulak tu..kalau k.eina standby nestum dgn biskut kot... tp mesti dia tak berapa kenyang kan..alaaa buntu.. tunggu respon dr kengkwn lain..

fieda berkata...

olo...geram tgk..kak fieda anak2 dh besor lupe dah..

Zue AnnaLeeya berkata...

tak taulah nad sbb akak xde pengalaman....
tp yg eina bgtau tu ok gak rasanya...

ch@ berkata...

kita bagi nestum ngn biskut ja masa adli 9 bulan hari tu. bubur mcD tu boleh juga rasanya tapi kakNad tmbhkan lagi air masak. tgk dia yak ke tak, kalau ok mcm biasa ja, means ok la tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...