24 September 2012

Melawat Baby Baru SUE SYAWALSIMPSONS ^__^

Hari Rabu baru2 ni
MamaZN ajak PapaZN pi melawat Sue SyawalSimpsons
Nak pi tengok baby baru la ni :)

Mula2 dah wassap Sue, kata nak dtg pas Maghrib
Tetibe wassap balik kata tak jadik sbb Baby Nayli dah tido
Tah cemane, bleh plak Baby Nayli jaga terus aktif main2
Zass terus ajak PapaZN pi jugak malam tu, hehe...

Sampai2 igtkan kami je tetamu yang ada
Rupa2nya ada tetamu lain jugak
Bersua muka lagi la kita CuteMum, hehe
Sebelum ni penah jumpa kejap time makan sate Willy :)
Masa tu Baby Nayli masih dalam perut lagi, hehe

Alhamdulillah
Sue & newborn baby sehat
Seronok dengar pengalaman Sue bersalin
Ye la, lain orang kan lain pengalamannya :)
  Mekaseh jugak la kat Encik Akob
Buat susah2 jek jamu kitorang milo panas dgn keropok, hehe


Pic taken by PapaZN :)
Tq Papa, sebab memahami, haha!


Elok tengah sembang2 tu Baby Nayli start meragam balik
Kena la gilir2 jaga dia, huhu!
Kalu tak, kasi lepas jek dia main mainan
Dah start meragam, memang kena ada yang pegang la, huhu!
Zakwan tak heran
Umah Syawal banyak mainan, hehehe...
Dapat mainan senyap la dia :)


Dania yang sangat keletah!
Suke giler dengar die sembang2
Cepat mesra plak tu :)


Tengok yang baju hijau tu :)
Rileks je dia melayan diri sengsorang
Kawan2 ada pun buat dek je dia, heheheeh
Bila sume dah balik umah, dah sunyi baru tercari2 ye Syawal, hehehe


Tak dapat nak amik gambo ngan baby baru
Baby baru syioook tido
Pastu Baby Nayli plak bila dah start enjin asyik nak berdukung jek dia
Memang tak kesampaian la, huhu!

Pagi2 esoknya
Bangun2 tido Zakwan cakap kat MamaZN
Mama, nanti kita pegi umah Syawal lagi ye...
Hehehe, tetibe jek dia.. Tah mimpi apa tah :)
Pastu lagi satu,
Mama, ni milo panas macam umah Syawal tu ek?
Ada2 je Zakwan ni, hehheeh...


11 comments:

Cute Mum berkata...

adoi.. nampak kebesaran perutku.. huuh.. langsung tak nampak muka baby sebab dania dok sibuk mengadap baby.. tue yang esok pagi sibuk tanya mana adik..
dania tue memang cepat mesra kalo mood baik.. selekehnyalah rambut die.. tak nak potong...
kita pon lupa nak bergambar kan..

Gieyana berkata...

bestnyer tgk bb..nk juga tgk rupa baby nie..knp x snap Nad..:-)

eT berkata...

aah...bar nk tgk gambar baby baru..hehe

JaSSNaNi berkata...

wahhh.. best gi tengok baby... :) baby baru2 lahir keje nye mmg tido je kan.. alahaiiii.. cute nya.. tak sabar betul.. :) nak gakkkk!!

Sidratul Muntaha berkata...

ehhe
zakwan syok jumpa kwn tu la gamaknya
mcm dak aqil
blik kg aki dia
sepupu seme mkn benda semedang
semedang tu jugak bila blik ruamh dia nk menda same..

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..bestnya ade newborn baby!!

Zura@Iwan berkata...

seronok tgk bb kan....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

best tgk baby ni..suka nk pegang, nk cium....nk usik tangan dia..kaki dia..suka tgk kuku lembut dia...huhu..
Dh lama tak pegang baby...adik2 ipar pun takde nk beranak ke dorang ni?? hehe..

**mcm tak caya aje nad ni pemalu, huhu..

Falsya berkata...

Falsya dh plan dh nak gie tgk sue n baby..patutnye plan ahad lps..tp nk demam pulak..uwaaaaaa..bile la dpt jmp nad kan.lhehehe

Nana berkata...

wah ni dah mcm rombongan puteri umno ni hahaha
best bau bb kecik kan

QasehnyaRania berkata...

as-salam..wah, bestnya :D

la ye ke kak..tak tahu pulak..hihi
kecik je kan dunia blogging ni..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...