10 September 2012

Macam Nak Pindah =P

Assalamualaikum & salam sejahtera

Alhamdulillah, dah selamat sampai BSP semalam
Bertolak dari Teluk Intan kul 9.30 pagi
Sampai umah kul 5 ptg!!!
Gilosss, haha!
Banyak sangat pit stop nye, huhu!
Nanti2 MamaZN share ;)

Apa2pun, arini dah back to normal routine, huhu ;(
PapaZN pun dah start keje semula...
 
Ni la beg2 yang diangkut balik aritu =P
Untuk ari Selasa - Ahad
Hehehehehe...
Macam orang nak pindah terus je gayanya, hehe


1 beg baju raya jek
1 beg baju Mama & Papa nye jek
1 bakul utk baju harian budak2 jek
1 beg kecik tu utk baju ganti time travelling mana2
1 tu handbag
Banyak tak banyak ;)
Kalu boleh angkut almari, memang nak diangkut sekali, hehe

Ni la gayanya kalu balik kampung lebih dr 3 hari
Biasa kalu balik end of month tu
Takde la sebanyak ini pun...
Kata raya....! =p
Almaklum, 'orang tu' bersemangat nak raya, hehehe
Kita menyemarakkan suasana jek
Biar .orang tu. terasa kehangatan nak beraya, haha!
(Sori PapaZN! =p)



p/s:
Bila dah balik kampung pun beg nye sebanyak itu
Bayangkan la time nak mendobi!
Hehehehe...

6 comments:

mamalieyna berkata...

hehe..itu baru anak 2 kan..kalau tmbh lg 2 anak..haaa bayangkan..tk muat kereta dibuatnya..hehe~

kita sllu gitulah, kena standby baju lebih sket, lebih tak terpakai ms blk kg takpe, jgn tak cukup..hee~

syawalsimpsons berkata...

kalo time mendobi mmg bercinto la jawabnyer

Imaan09 berkata...

saya klu stakat umah mak mentua, mmg basuh je kt umah dia selagi boleh.. tp balik umah tetap banyak gak kena dobi. bila ada anak ni lagi laa banyak kain nak basuh

Nana berkata...

kita klw g kluang gini juga la haha
tp mmg terus basuh baju kotor
xsimpan basuh kt kl
letih woo banyak

eima berkata...

betui mmg nk bw semuanye .. klu tak bw rasa tak lengkap je ... ven kadang tak terguna pun

Sue-Rya Qistina berkata...

haaaa..sama jugak kes mcm saya.
sampai 4 beg nak ngangkut!
turun naik dari ting 4 pulak tu, dok aprtmt yg xde lif.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...