24 September 2012

Kenangan Mengusik QALBU :)

 Aritu entah dari mana angin kuskus mai
Bleh pulak terlebih rajin nak bersih & kemaskan bilik tido
Macam2 khazanah harta mat harun sume ada

Adeyh!
Kalu dah 2-3tahun barang tu tak berusik
Alamatnya mmg ke tong sampah la jawabnye, hehehe
Daripada menambah kan habuk je, bior le dibuang

Time mengemas2 tu
Terjumpa la pulak 1 kad ni
Haha, kad wish congrats daripada kawan2 skool SERATAS
Sempena kitorg selamat diijabqabulkan :)
6thn dah kad ni tersimpan, hehehe
Bila tengok balik cam lawak pulak, hehe



Dolu2, 
Kawan2 masih ramai yg stadi lagi
Masih ramai yang baru start keje
Kumpul2 duet reramai, dapat la kami microwave sebagai hadiah kawen
Sekarang ni, ramai yang dah keje hebat2
Collection nak kasi penganten pun dah cecah riban2
Takyah beli2 barang
Bank in cash jek trus pada penganten baru
Giler kentang!
Rasa cam nak kawen balik semula jek dgn PapaZN haha!
Buang tebiat! =p
Rezeki masing2 Nadia Irwani, igt tu..! ;) 
 
 

6 comments:

lieyalatif berkata...

setuju bangat nad!! lieya pun ade gak rase nak kawin balik ngan en laki tapi bukan sebab nak adiah kawin, tapi nak merase pelamin n baju cantik2 hahahaahahah.....

ch@ berkata...

apa ni kak, kita tak fhm? kad ni utk apa? hihii sorry menyibuk. kita suka tgk nostalgia couple2 yg dah berumah tangga ni, cecomel ja.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

persahabatan yang erat..moga kekal selamanya...

eima berkata...

wahhhh tersimpan lagi ek .... aku nye dah tak de dah...

Zura@Iwan berkata...

kad2 tu kena simpan kan..kenangan...

*∽ IZAN ∽* berkata...

alahai cute nyaa.. sungguh sentimentel value tuh!! hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...