04 September 2012

JJCM | Restoran Mohd Chan Abdullah, Melawati KL

Lepas dah check-in Hotel Melawati
Kami gi isi perut dulu
Lunch terus kat Restoran Mohd Chan Abdullah
Selama ni dok bace jek review kengkawan kat blog ;)
Aritu baru dpt merasa
Tu jek pun yang paling dekat dan yang bukak di hari public holiday, hehe
Jalan kaki jek pun
 Alhamdulillah, kenyang le jugak ;)


Baby Nayli sebuk nak order jugeeekk =p


Tengok tangan die...geram! ;)


Apa yang die dpt capai, sume nak masuk mulut, isy, isy... ;)


Bandung cincau & Kedondong asam boi ;)


Sizzling Yee Mee MamaZN punye :)


Nasi Goreng Seafood PapaZN punye ;)
Zakwan kongsi ngan Papa =p


Komen?
Ok la, not bad
Teringin nak merasa lauk2 campur
Tapi cam tak berbaloi plak 
Sbb perut nak kena simpan utk open house ptg tu, hehe
Bagi MamaZN, sangat sesuai pada mereka2 yang tak suke makan pedas
Cam MamaZN yang giler suke pedas2 ni, kureeengg sket la ;)


Malam tu, tgk FB
Kak Gieyana ada kat KL!
Kak Amy MamaTisya nak bawak Kak G pi makan Rawang Burger Bakar
Huhu!
Dah dekat dah tu Wangsa Maju dengan Melawati
Tapi takde rezki nak jumpe
Apa taknya, masa tu dah pukul 11
'Askar2' dah selamat beradu dah pun, huhu...!


14 comments:

ch@ berkata...

gigih berjalan raya keluarga mamaZN ni. kagumnya dgn papaZN yg rajin bawa jln. myk syok oooh.

syawalsimpsons berkata...

sue pon balik kali lalu kat restoran ni tak penah singgah pon....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

walllaaa...air kedondong asam boi tu akak dh rasa mcm mana, mmg sedap lah..huhu..

**kekadang nk jer buat kajian kenapa budak2 besar naylie ni suka sgt dpt apa2 masuk kat dlm mulut...huhu. Takkan laa masa ni otak dorang fokus pd makannnn aje, kan..ngee

Mooniqueen berkata...

Suke Mohd chan.... Butter prawn die sedap sgt...

mama tisya berkata...

wah tdo otel..restoran mohd chan ni tk kena ngan tekak kitorang...slalu chinese food ok ngan kitorang tp kt sini tk brp..hah tgu nad dtg..kitorang lepak smp 12 lebih..hehe

Falsya berkata...

geramnye tgk baby nayli..
tuh la nad..kalau falsya xbalik kampung silap2 kite dh berjumpa dh kan..;D

eima berkata...

tgn nayli mmg besh....

lia berkata...

Nnt try la lauk nyer.... Dap tp x ingt nama lauk ke3.... Kat seksyen 19 shah alam pon tau...

Em's Family berkata...

Nad, tinggal dekat2 area Melawati yer.. nanti jom kite jumpe.. mira pun nak pergi Rawang burger bakar, bercinta sikit, hubby tak nak pergi sebab katenya malas nak tunggu

ADEEYA berkata...

Askar2 eh? Hehehe

mamalieyna berkata...

best makan2x..^_^

ohho nayli, sama je peel dgn akeem tu..^_^

Imaan09 berkata...

restoran ni byk review best, tp tetap memilih Red Wok..
tangan baby Nayli... nak kena gegettt tu

Myra Jay berkata...

amboi baby Nayli dok pilih menu macam pandai jek ;D

Sue-Rya Qistina berkata...

sekali sekala makan masakan chinese muslim pun best kan.
restoran mohd chan ni dh bnyk cawangan dh. kt shah alam pun ade gak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...