20 September 2012

Jalan-Jalan Cari Pasal @ SETIA CITY MALL

 Hari Malaysia 16/9/2012 aritu kitorg ada jemputan open house lagi
Kali ni kat Meru
Kalu ikutkan MamaZN malas sangat nak pegi
Sebab penat tak ilang lagi
Tapi disebabkan open house tu kat umah sepupu PapaZN
Kite folo je la...

Mula2 pikir nak ajak PapaZN pi Ikea dulu
Rasa macam dah lama tak melawat Ikea, hehe
Tapi bila pikir2 balik...
Mak aih, jauhnya! Cancel la...
Kita pi terjah Setia City Mall jek
Sebab 1 way, hehe :)
Ni namanya sambil menyelam sambil minum air sirap, haha!


Yeay dah sampai! :)


Sebelum window soping, meh amik gmbo dulu ;)


Kalu nak pi jenjalan shopping mall ni
Andai kata PapaZN kata 'boleh pegi lagi'
Maknanya tempat tu mmg betul2 OK la tu
OK - maksudnya parking senang, kedai banyak, tak pack sangat dgn manusia
Susah nak dgr PapaZN kata gitu, hihihihi :)
Tapi bila kita ajak dia bunyi 'jem la... ramai org, sanggup bawak budak?'
Ok, tu maknanya takyah la ajak lagi gi tmpt tu, haha!


Banyak tempat pit stop, hehe 
BEST!
Agak2 dah penat berjalan, bleh duduk renggang2 kan otot kaki =p


Kerusi pun cam comel jek, hehe


Pegi tadi baju lain, balik baju lain..
Kenapakah?
Malas la share, haha!
Pengalaman pahit bagi kitorang, kehkehkeh =P

Tak puas jalan pusing2 lagi!
Aritu sempat jalan 1 floor jek
Tu pun separuh, huhu!
Sebab ada open house, terpaksa la kejar masa ke sana pulak
Huhu!
Tapi PapaZN dah janji nak repeat balik
Kasi round 1 building, haha!
Cam larat jek! =p


8 comments:

eima berkata...

ari tu lalu nk pi klang ade nampak mall ni tp tak sempat nk benti ...heheh nanti nk pi la

Nigina berkata...

Setia mall ni kat mn nad

Nigina berkata...

Setia mall ni kat mn nad

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

kat mana nie???
(malu sambil tutup muka...)

Zura@Iwan berkata...

awat salin baju nayli? hihi...

mamalieyna berkata...

tak pernah sampai...kita ni kalau dpt berwindow soping pun jadi la..hehe.. yelh teringin nak ke Ikea jgk ni, lama tak terjah..hee~ montel nak dara tu..

ch@ berkata...

kita kagum sungguh dgn papaZN. rajin sgt layan dan bawa family jenjalan. suka tgk. nayli, chubby sungguhla awak. confirm aunty ch@ tak larat hendak dukung.

Imaan09 berkata...

G dah tpt ni.. best, tpt baru lagi..tapi dah macam Pavilion..butik2 hebat semua kt dalamnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...