06 September 2012

HIJAU Di Awal September =P

Time majlis nikah MATDEK & NORA
Kami 1 famili pilih kaler UNGU
1 September 2012 - Awal September
Time resepsi kat belah pompuan plak
Kami pilih HIJAU ;)


Baby Nayli dah tido dulu dah
Masih kepenatan, hihi ;)
TQ Kak G! Masih muat lagi baju ni kat Baby Nayli...


Yang lelaki - kemeja hijau checkered ;)


Time ni tengah jammed giler2 kat MRR2!
Aktiviti ilangkan boring - bergambar! ^_^


Bile kete banyak kali berenti, Baby Nayli pun terjaga
Tu yang monyok jek tu, hehe


Ni time dah lepas kenduri
Masih kelaparan, haha!
Singgah Bangi jap - makan kt mamak ;)


Masih tak nampak HIJAU MamaZN kan?
Aisey... Baru perasan takde amik gmbo MamaZN pun, huhu!
Takpela, surprise la, haha..! =p


p/s: entry semalam dh ada kot gmbr MamaZN keHIJAUan ;P

 

10 comments:

Imaan09 berkata...

yang monyok tu comel jugekk.

Gieyana berkata...

Oh..comeyy Nayli pakai..nasib baik ritu beli besaq sket..tp kejap jer tue haa leh pakai..pasni cfm dh x muat..ekekeke..:-)

syawalsimpsons berkata...

ado sue tgk....kehijauan tu...cantik...suke sue tgk....

Bionic women berkata...

kita suka baju hijau nad tu..cantik..kita berkenan..
nad menang top commentator babyibu..tahniah

lieyalatif berkata...

bagus nad....satu family kalo keluar bertema...suke gak buat gini...nampak harmoni gituuu hihihihihi

eima berkata...

bestkan pakai sedondon

Sue-Rya Qistina berkata...

seronok je tgk MamaZN ni tau sbb suka matching kan kaler utk family. hehehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

cantik hijau..

nayli sama la mcm Ziqry, kalau kereta byk kali berhenti msti dia terjaga dr tido..

singgah bangi, x singgah umah k.eija pun..

ch@ berkata...

hijaucantik. hahaa. kita pun suka ja sedondon satu family. biasanya kita dgn abi, auni dgn adli. jarang smua sama, cam boria lak gamaknya. hahaaa walaupun ada abi belikan utk smua.

wan nurul hezrina berkata...

suka ngan ijau sedap mata memandang=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...