26 September 2012

Hasil Kemenangan Zakwan Thru Magazine Contest

Alhamdulillah
Rezeki Zakwan :)

Zakwan kan suka beli majalah CARS (from Voila)
Kebetulan dalam tu banyak contest
MamaZN saje2 je masukkan nama Zakwan
Tak sangka jugak la banyak kali sangkut nama Zakwan ni :)

Mula2 menang tiket wayang citer Men In Black 3
 Pastu menang tiket wayang citer The Amazing Spiderman

Pastu pulak
Tak sangka la nama Zakwan pun ada kluar kat majalah CARS tu
Sebab menang contest2 lain
 Rupanya bukan sekali nama Zakwan kluar dalam majalah
Bila MamaZN belek2 keluaran lepas2
Rupanya ada lagi!
Total ada 3 kemenangan
Semua2 pun dalam keluaran2 yang berlainan
Murah rezki Zakwan

Sepatutnya kena amik hadiah kat ofis Voila ni
Tapi memandangkan ofisnya jauh dan terpaksa amik time office hour je
MamaZN mintak diorg poskan je
(kos pos tanggungan kita sendri)
Staff Voila kata dah poskan sebelum raya aritu
Tapi minggu lepas baru la hadiah2 nya sampai, huhu!
Sabo je la.....


Ni la hadiah2 nya


Hadiah sebab menang contest Ice Age 4, Brave & The Avengers
Masa dapat ni
Seronok sangat2 la Zakwan tu
Dia ingat tu hadiah hepi bday to u, huhu!
Kesian Zakwan... ;)



8 comments:

eima berkata...

kire hadiah besday jugak tu .. besaday fahim pun nk sampai dah sabtu ni .... beza 4 hari je depa ber2 tu

Zura@Iwan berkata...

tahniah zakwan....

pasti senyum smpi tinge la tu...

rajin dia bc mjlh CARS tu yer..

Nana berkata...

wah hebat ni kecik2 dah ajar bercontest ehehee
klw mia dia tau kita masuk pertandingan
kadang dia tanya mama nak masuk talingan ke?haha

JaSSNaNi berkata...

Congrats to Zakwan...
pandai zakwan masuk contest ye..
adiah hepi besday to u.. mmg kelakar bunyi kan.. budak2 mmg suka ckp camtu.. asal kek je hepi besday to you.. sama ngan adiah pun..

eB berkata...

tahniah abag zek. auntie tmpg hepi :)

Iela Fazielah berkata...

bagusla nad..rajin masuk kontes..ila skr makin xrajin..memula nak join..hangat2 tahi ayam..pastu.. xjadi

Gieyana berkata...

tahniah2..bestnyer..:-)

Sue-Rya Qistina berkata...

wah..dahsyat la zakwan. mesti dia seronok sgt kan dpt hadiah ni. tahniah!! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...