06 September 2012

Gathering SERATAS @ Majlis Resepsi NORA+MATDEK

Time2 kenduri kawen kawan2 la 
Tempat yang paling sesuai utk ber gathering kot
Gathering la sangat, haha!
Yela, setelah sekian lama tak jumpa
Kalu buat makan2 pun ada yang tak dpt nak join
Time ni la baru dapat ketemu ;)

Seronok sangat dah gather2 camni, hehe
Bukan senang nak jumpa :)
Walaupun tak ramai & walaupun 'muka2' biasa
Kemeriahan masa berkumpul tu tetap dapat di rasa ;)


Selamat Pengantin Baru Nora & Matdek :)
Wah, pengapit pun sama naik seri =P


Kami bersama pengantin, hehe...

Bunting pengantin


Geng SERATAS yang hadir
Ada lagi ni...
Ada yang jadik pengapit, jadik photoG, ada yg blum sampai, ada yg dah balik =p

Banyak citer bile dah kumpul reramai camni ;)


Baby Nayli bersama aunty2 yg gojes ;)
Wife kawan2 SERATAS yang dah boleh jadik geng :)

Ni pulak kawan MamaZN yang dah 12tahun tak ketemu!
Dari umo 18thn, umo 30thn baru jumpe semula!
Kalu pengantin lelaki si Matdek tu Ketua Kelas MamaZN time Form 5
Yang ni pulak Penolong Ketua Kelas kami, hehe


Sabtu ni majlis bertandang kat umah Matdek @ Teluk Intan plak
Harap2 lagi ramai geng SERATAS yang dapat dtg
Bleh kumpul2 lagi sekali
Hehehe....


5 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

cantik baju nad...
suka tengok nad dengan kawan2 sekolah dulu...rapat sangat

Salina@IbuAqil berkata...

Seronoknya nad..
Jumpa blk kwn2 sekolah..
Mst bnyk kenangan2 lama terimbau ni..
:D

Sidratul Muntaha berkata...

bestnya dpt jln raya
ayu tak dpt jln2 lagi
huhuh

Zura@Iwan berkata...

cantik pelamin pgnttin tu...

wan nurul hezrina berkata...

rajin nad g kahwin kengkawan..huhu..suka tgk baju nad2 ijau=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...