05 September 2012

Gathering QS-UTM | Setelah 6 Tahun Tak Bersua... =p

Hari Sabtu malam
Kami bakal dapat kunjungan balas dari kawan yang lama tak bersua ;)
Heheheeh...
MamaZN ajak dorang dtg beraya walaupun dah jumpe kat open house member tu ;)

Alhamdulillah 
Akhirnya dapat jugak berkumpul  ^_^
Ni kawan2 MamaZN time blaja kat UTM dulu
Lama dah ni, hehe...
Masing2 dah berkerjaya tu yang susah nak jumpa gather2 camni
Pastu masing2 pun ada komitmen dgn kerja dan keluarga
(MamaZN jek yg ok, sbb kerjaya as housewife jek =p)
Time raya ni la ada kesempatan nak berjumpa
 Pasni, kite buat camni lagi ek? ;)

Owh ya!
Kalu nak tau Lia pemilik blog http://mnflove.blogspot.com pun
Member MamaZN time blaja kat UTM dulu
Kami semua ni 1 course dulu, huhu



Dari kiri - Ummi, Nik, MamaZN, Shud & Nana


Yang dah 6 tahun tak bersua tu 
Cuma antara MamaZN dengan Nik & Nana jek
Ummi penah gak jumpe awal tahun aritu
Shud plak 2 tahun lepas last jumpa
Time open house & besday Zakwan yang ke-2 thn, huhu!
Giler lama gak tu! =p


Pandai PapaZN tolong snap kan, hehe..TQ Papa! :)


Sampai terpejam2 mata Muaz ;)


Disebabkan kami kepenatan balik dr kenduri kawen kat Ampang
MamaZN suggest kat PapaZN beli sate je la
Senang sket
Pastu PapaZN dgn baik hatinya nak tambah menu lemang
;)

Bila dah berkumpul part paling best adalah sessi bergossip, haha! =)


Ok, time ni nak balik dah ;)


Walaupun baru berkumpul 5 org jek
Ditambah plak dgn riuh anak2
Rumah kami malam tu sangat la happening! :)
Best giler!

TQ korang sbb sudi datang umah ;)
Lenkali kita kumpul2 camni lagi ye...


6 comments:

syawalsimpsons berkata...

best jumpe kawan lama kan

lia berkata...

Wooowooooo bakpe x kabo kat kita ada ggthering.... Ehhh mcm la ley p kan dlm pantang ni he3....

Seronok nyer tgk korg lepak2 gitu.... Jeles aii....

Nad... Gayanyer da byk usia kita kan sbb dulu smua pon blajar... Skng smua pon da ada anak... He3

roni rohani berkata...

ish...tak ajak kita pon....
knp nik bole ade skali nih?
die bukan kat johor ke?
kan die bz....ish... =P

Gieyana berkata...

bestnyer..meriahhh..:-)

mekchu berkata...

berdebar tak sbb 6 thn tak jumpa.. mesti terasa mcm 1st time nak deting kan :)

eima berkata...

nad ko ni bagus la..slalu je ajak org dtg mkn2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...