14 September 2012

Demam ADAM & HAWA

Assalamualaikum
Selamat Pagi Jumaat yang penuh berkat :)
Esok start cuti panjang balik
Weeeee! =)

Ni entry fresh
Malam tadi tido awal, hehe...

Dah beberapa lama jugak la
MamaZN dok perati org citer pasal drama ADAM & HAWA
Dah orang takde Astro
MamaZN dok diam jek la...
 Taktau la fenomena nye dah macam Rawang Burger Bakar, haha! =p

Sekali tu tah cemane
MamaZN terbaca status Falsya kt FB
Dok nanges2 tgk drama ni
Pastu Flasya siap letak link blog kak Fieda skali
MamaZN pk, hmmm.. kalu dah sampai nanges2 ni, mesti best ni

MamaZN pun try la klik link tu
Mak aih!
Kak Fieda siap letak link drama tu dari Episod 1 - 10!
Mula2 igt nak tgk 1 episod jek
Sekali tgk cambest plak Cikgu Ain Hawani tu berlakon ;)
Memang marathon episod 1-10 sampai 3 pagi!!!
Penangan, penangan... ^_^

Esoknya (kelmarin),
Terus demam.. Adoiyai!!!
Sebab tak cukup tido punya pasal =p

Tapi serius MamaZN dah ke'demam'an dgn drama ADAM & HAWA ni
Suke giler dgn lakonan Cikgu Ain Hawani :)
Pasti memang tggu link dari Kak Fieda je la kot, ngee~
'M' betul! Haha!


p/s:
Tetibe nak jadik cikgu tadika, haha!
Eh, eh.. nama pun seakan2 nama Cikgu Ain Hawani - NADIYAA Nisaa =p
(perahsantan!=p)

9 comments:

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures berkata...

memang best cte ni MamaZN.
kami suami isteri jarang dapat layan cte melayu. nak sangat layan, tapi tak dapat. tapi sebab AH ni, halahai, memang sebab TERLALU best, berebut channel ngn Cha pun sanggup. nasib baik la Cha pun suka, asal bukan cerita tu, mesti dia yang mendongak dulu. tapi memang mak suka la Nadiya Nissa ni. kenapa la dulu dia tak glamer, padahal dia berlakon memang terbaik!!!!

mama tisya berkata...

mmg best sbb ada aaron..hahaha...nasibaik la umh inlaw ada mustika HD so bole la tumpang tgk

Zue AnnaLeeya berkata...

tau xpe nad... dah jd tsunami adam hawa dah skrg tau...
akak akan konker tv hari isnin-khamis kol 10 mlm kt 134...
remote pon akak pgang...
jgn sape kacau... ishhh... cmtu skali...
hahahaha... mak bdk yg buruk pangai....

eima berkata...

aku ade astro tp xde channel tu ..so dok diam2.... tenet plak kat rumah pakai mobile je ... so dok diam2
kat opis tenet block..so dok diam2 juagk..lalala

syawalsimpsons berkata...

sue tak sempat tgk lagi...org ado astro pon tak dpt tgk, kalo tarak mustika HD tu..mmmmm

Gieyana berkata...

akak tgk gitu2 jer..:-)

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kita tak pernah tengok sbb tak sempat...leh gitu

Zura@Iwan berkata...

akak x tgk pon...sbb de astro HD tu..huhu

Myra Jay berkata...

IOni memang betul2 demam drama Adam&Hawa nieh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...