20 September 2012

Dah Pandai Request!

Macam dah tau2 jek anak bujang sorang ni
Yang lagi 2 minggu hari 'hepi bday to u' dia
Hari2 asek nyanyi lagu hepi bday to u utk diri sendrik
Suwwiiit jek dengar, heheh...
Mesti la Zakwan tau, dah Mama nye bgtau
Kekekekekekeke...!
Dasar tak sabar2 dan tak menyempat! Haha! =p

Saje je la aritu sembang ngan Zakwan
Zakwan, hepi bday to u Zakwan nnt nak kek apa?
Mula2 Zakwan pilih nak kek Lightning McQueen 
Pastu tukar nak gambar Spiderman pulak
Dah pilih2 design kat Google, nak Mc Queen balik
Pastu tak jadik, nak Spiderman semula!
Last2, Mama nye yang fed-up n menyesal sbb tanya, haha!
Padan muka! =p

Paling last skali, Zakwan cakap
Ok Mama... Saya nak kek Spiderman! ;)
Amboi, kemain lagi tau!
Gaya cakap tu konfiden abes!
Siap pilih sendrik lagi nak design macam mana
Akhirnya, design ni yang Zakwan & Mama pilih, hehe


pic by google


Memang simple giler2 pun
Saiz pun amik yang 500g jek
Hehehe...
Sebabnya?
Alasan Mama kat Zakwan time pilih2 design kek kat Google
Zakwan, kek Zakwan ni beli yang kecik je tau
Kalau besar2 nanti tak abes
Lagipun esoknya kita nak naik kapal terbang! =p
Weeeee...!!!
Maknya yang terlebey eksaited, haha!

Mode : Cuti - Cuti Malaysiaaaaaaaaaa.....! ;)


7 comments:

lieyalatif berkata...

wahhhhhhhhhhhh sure seronok anak bujang nad dpt kek idaman....pastu dpt plak jalan2 naik flite...wahhh mmg hepi laaa...nayli pun pestime la nikan cuti2 naik flite...kecik2 dah merase hah naik flite....

hepi holiday nad....

Norhaizan hakim berkata...

memang excited kalau nak pegi holiday ni...semoga Allah memudahkan segala urusan mamaZN dan famili.

eima berkata...

wahhh syok nye nk pi berjalan .. fahim tak penah lagi naik ketebang sian plak ..apaknya tak nak naik ...heeeeeee

MaMa CyDa berkata...

Samalah ngan Adli. Heboh nk kek kamen rider. Alih2 smpi kedai kek, nmpk kek boboiboy trus nk kek tuh plak hahaha tak tetap pendirian rupanya

Sue-Rya Qistina berkata...

tu la psl. budak2 skang kemain nk pilih sendiri. sama la mcm gegurl saya yg sorg tu. mula2 dia nk kek angry bird yg besar. sape je la yg nk mkn pun kan. at last, amik kek hello kitty yg sederhana kecik :)

ieyda berkata...

tu baru request ict kek, lum request hadiah lg.......
nnti asyik nk tukar2 hadiah apa yg zakwan nk...

Zura@Iwan berkata...

pandai pilih sdiri kek yer....hikss..

wahhh mode cuti2 msia ye nad..jeles akak..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...