13 September 2012

Dah Mula Nak BERDIRI Dah... ^_^

Baby Nayli sekarang ni tengah excited!
Excited nak berdiri
Sikit - sikit nak berdiri,  sikit - sikit nak berdiri
Kat rumah, time tgh baring2, time tgh rehat2
Elok jek die naik atas badan kite - nak berdiri
Dalam kereta pun sama jek...
Penat nak ampu time kereta tgh bergerak, huhu!
Pastu eksyen!
Takmo pegang tangan mak dia...
Nak pegang hujung2 jari mak nye aje! Sabo je la! ;)


Muka yg hepi iteww ;)


Time ni kereta tak bergerak, bleh lagi la maknye melayan, hehe...


Jatuh-bangun-jatuh-bangun, tak jemu2! :)

Selama Baby Nayli umo 8 bulan nak masuk 9 bulan ni
Tak penah2 Mama & Papa dia belikan kasut
Baby Nayli dah nak pandai jalan dah pun ni ha...

p/s:
Ada alasan la nak pi cari kasut Baby Nayli kat Jusco ni
Haha! =P



11 comments:

ieyda berkata...

bagus2, perkembangan yg baik nayli dah nk jln tu....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

ala pandainya....
ringan baby nayli nie..dah boleh diri ye...

ps:lupa nak tanya PFM dah sampai kan..sebab jue dah pos sebelum raya...

Falsya berkata...

xlama dh tuh..nak dapat kaki dh baby nayli nie..mesti comel duk terkedek2 jalan nnt..;D

mummy_ayu berkata...

wah..nak belajar jalan dah ker..cepatnya...pstt..kasut baby gigirl comel2..mesti tak terpilih nanti...

fieda berkata...

olo tomeynyer ..rasa nk gomo2 ni..

Zue AnnaLeeya berkata...

wahhh... cepatla nayli dah mula berdiri tuh....
x lama lg blh kakila...
penatla mama kejo... hehehe

Gieyana berkata...

cepatnyer..chaiyook2 Nayli..:-)

eima berkata...

kejap je nayli membesar kan .. aku masih dok terbayang nayli ni baby newborn lagi tau .. yg kecik tak reti pepe kecuali bergolek .... rupenye die dah sama naik ngan alisha tu

JaSSNaNi berkata...

selamat pagi... :)
lepas ni mmg kena beli kasut dah.. mmg cute2 kasut baby2 kecik skrg ni.. geram tengok..

*∽ IZAN ∽* berkata...

ololo...! anak dara dah belajar nak berdiri ek!! caiyok caiyokk!!

Dhiya pun dah belajar berdiri.. duduk sendiri belum reti lagi isk isk isk.
dah 2 kali tergolek berdiri kat sofa.. meraung2 nanges uhuhuhu

jujahxo. berkata...

Hepinye muka baby Nayli dpt berdiri ya!
Tembammm.
Gerammm! :D

Aqil same mcm Umar, 6 bln da berdiri.
Skrg ni dia pon da lepas2 tangan.
kita nk tgk, dia bleh lawan Umar tak.
Umar 10 da bleh jalan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...