06 September 2012

Dah Macam Anak Burung! ;)

Aritu dah citer versi 1 kat sini:

Kali ni nak citer lagi hehe...
Tengok gaya Baby Nayli, dh macam anak burung la!
Comey giler!


Time ni MamaZN tukang snap, PapaZN tukang suap
(tgk bulu kaki pun dah tau kan? hakhak! =p)
Nak amik gmbar banyak kali
Tapi kamera cam ada prob le pulak, huhu!
Ke... MamaZN yang tak reti nak amik gmbo? Haha! =p


See...
Muke dah cheeky cheeky meal tapi blur la pulak..!


'Anak burung' comel menanti utk disuap, hehe
Dia tenung jek muka PapaZN time ni ;)



Baby Nayli marah MamaZN
Asek amik gmbr jek Mama ni! Saya nak makan pun tak senang!
Haha! :)


Kalu nak dapat gaya2 camni
Kena bagi bubur nasi yang MamaZN masak sendrik
Baby Nayli akan jadi saaaaaangat suka makan
Tapi kalu kasik nestum ke, biskut ke
Memang takde respon
Hehe... ;)

Tandanya apa? 
Tandanya, Mama nye kena rajin2 masak lagi =P)


11 comments:

syawalsimpsons berkata...

YA BETOI TU LA TANDANYER...KIKIKIKIKI....

ieyda berkata...

kak nad, comel sgt nayli ngah mkn tu....

Iela Fazielah berkata...

ala comeilnyer..betul..mcm anak burung..haha

Falsya berkata...

anak burung pun anak burung la janji cute..comelnye baby nayli..aunty nak gigit boleh?hahaha..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

hahahah.. pandai aje mama die ni..
pssst, tp betulla.. cam sama.. heheheh

ch@ berkata...

hahaaa. very the cutiest of babyNayli.sejak dah pandai jalan ni, adli tak gebu sgt dah. tapi mkn tetap maintain, makan apa sahaja.

sue zainun berkata...

hahaha comel Nayli tunggu suapan dari papanya..

lia berkata...

Ya Allah... Comeyyyyy sungguh la Nayli ni.... Geget2 pp tu kang he3...

mamalieyna berkata...

eeeiii tengok pipi dh rasa nk geget..hehe~

samalah, hakeem pun suka makan bubur nasi mak dia masak..hee~ mak la kena rajin bgn awai pg...lalala..^_^

Zura@Iwan berkata...

nganga je dia..haha

irfan pon nestum x suka...

wan nurul hezrina berkata...

cumilnya.dia suka ek nad makan.sedp sangat mak dia masak2=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...