19 September 2012

Berjaya Dapat FREE SEAT Promo AirAsia


Semalam dah citer pasal promo AirAsia ni
Arini nak citer lagi, hehe

Ada yang berjaya tak dapat free seat tu? 
Seat jek la yang free
Tapi still kene bayar jugak, hehe
Biasa la, charge untuk airport tax & fuel surcharge

Alhamdulillah
Tak sia2 MamaZN berjaga malam tu, hehe

Mulanya nak buat tak kesah je pun dgn promo ni
Tapi biasa la pompuan
Asal ada perkataan FREE ni cepat & laju jek! Hehe
Tak gitu MamaTisya? ;)
Teringat entry MamaTisya yang ini:

 Sebelum tu dah tanya siap2 kat PapaZN
Bang, tahun depan nak pi mana?
Pantai timur - pendek je jawabnya
So, tugas MamaZN la mencari dan mencari dan mencari
Tarikh dan harga yang BEST! :)

Cari bulan Mei, nan ado - mahai!
Bulan Julai & Ogos takleh usik - Ramadhan & Syawal tu
Cari bulan September, ala..lambat sangat!
At last, amik la bulan Jun
Hehehe... Alhamdulillah ada! :)


 

So, pasni...
Misi mengumpul dana
Dok dendiam je la, takbleh soping lelebey, haha! =p

  Korang, sempat lagi kot nak cari tiket2 AirAsia murah :)


13 comments:

eima berkata...

minyak kapal terbang mahai .... hmmm

Norhaizan berkata...

Tahniah le..semoga pada tarikh tersebut tiada aral melintang!

Nana berkata...

semalam tlg bukin kan utk kawan je
sendiri xbook
sebab xtau nk g mana hehee
lgpon taun depan
takut dah pindah kluang
cam susah nak oliday dah

Sue-Rya Qistina berkata...

wah..rezeki tu!

Salmi Khairil berkata...

wahh bestnye..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija try dr pagi td x berjaya lg ni,
tp bkn booking utk bercuti satu family nak g berjimba2 ngan kawan2..hehe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sempat aje ye...
seronok tue...

mama tisya berkata...

bab free mmg lajuuu..hehehe..wah sronok nk cuti2 lg..tkpe leh kumpulduit byk222

alyyani berkata...

ganu ke nad? kita suka gi ganu. :D

Zura@Iwan berkata...

bestnya nnti nak nek kapal tobang....

akak x book pon..x taw g mn ..bleh gitu? haha

mekchu berkata...

pantai timur? ke manakah? eeee jelesnya kawan2 semua dah planning cuti2...

airis naufal berkata...

nad beli tuk nayli skali ke? bukan ke kalau baby kene beli tiket lain.. mcm sy pun dah tersalah beli hr tu ptut beli 3 je, tp terbeli 4 org.. amani punye kene beli kt kaunter

ieyda berkata...

ieyda lum ada kesempatan utk terjah free ni...
xtau bila nk gi bercuti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...