19 September 2012

Baby Nayli Menghitung Hari...

Menghitung hari...
Detik demi detik...
Ewah..! Haha! Berkarok tetibe :)

Tu la agaknya perasaan Baby Nayli
Bila pandang jek playground tu
Tunggu la, nnt aku dapat jugak main kat situ
Hehehe...
MamaZN pandai2 ;)
Tapi mungkin jugak kan? =p





Kesian Baby Nayli
Die tengok je Abang Zack main kat taman
Yang Baby Nayli kena duduk je temankan Mama & Papa dia 'dating'
Eh..?! =P


Dari jauh, dari dalam stroller tu diam jek dia tgk playground


Zakwan pandai berkawan 
Tapi kawan tu takmo main ngan Zakwan pulak, huhu!
Ksian tgk Zakwan
Tapi kita beriya kesian, Zakwan tak heran kot
Lantak diorang la... Taknak kawan sudah!
Mungkin tu la pulak kot kata hati Zakwan, hehe


Abang Zack tengah cari kawan :)


Baby Nayli makan bekalan MamaZN sediakan hehe
Baby bites ;)



9 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

esok esok dh dpt kaki, confirm x reti dok diam. hehehe

syawalsimpsons berkata...

mmg muka nak main playground tu

Noli@Ibu Wafa berkata...

cute jer dialog anak2 hehe..

Falsya berkata...

chiannye lahai baby nayli..xpe2..nnt dh dpt kaki jenuh pulak mama nak kejar..;)

mummy_ayu berkata...

ooo..tunggu la..nanti tak cukup tanah Nayli lari..jenuh la..Abg Zakwan kena kejar Nayli... :-)

Gieyana berkata...

Nayli meenung dgn penuh perasaan..cfm x sabar nk joint abgnya satu hr nnt..:-)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

nanti nayli boleh jalan kita main sama2 ye abang...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Nnti Nayli dh pandai main, Papa n Mama nye yg x larat nak kejar..hehe

Mcm Ziqry la bila dh pandai berjalan n main sendiri ni laju jerk dia jalan..

Zura@Iwan berkata...

sabar2...x lama la tu leh join abg zakwan dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...