04 September 2012

Alhamdulillah... Selesai Sudah | TAHNIAH! :)

Haaa....!
Sebab ni la kami pagi2 buta dah bertolak ke Ampang ;)
Orang lain dok tido lagi kami dah kluar berjalan, hihi...

Sebenarnya
Kami menghadiri majlis pernikahan sahabat kami yg tersangat baik! :)
Matdek namanya (tak pasal2 hang glamer Matdek, haha!)
Geng SERATAS gak ni
Kalu ada entry MamaZN yang berkaitan dgn geng2 SERATAS ni
Mesti dia ada :)
Tak kesah la citer pasal makan2 ke, cuti2 ke.. Mesti ada punya la! ^_^

14 tahun dah kami berkawan (sejak 1998)
PapaZN lagi lama kot! Sejak 1995
(MamaZN student Form4 baru, tu sbb kurang 3thn dr PapaZN)
Nak pulak lagi rapat bila kami semua ni sekampung - Teluk Intan ;)
 Time Form 5 Matdek ni Ketua Kelas MamaZN, haha!
Giler ar, memori daun pisang btul! :)
Alhamdulillah... Sampai sekarang kami masih berkawan ^_^
Dah 14 tahun dah, huhu!

Tahniah MATDEK!
Selamat menjalankan tanggungjawab sebagai seorang suami kepada NORA :)
Kami sangat2 hepi utk korang berdua 
Moga kekal bahagia hingga ke syurga...

MamaZN & anak2 bergambar sblm majlis, hehe

Actually, sampai2 tu sama plak time dgn pengapit Matdek ;)
Geng SERATAS gak ni ;)
Tema bleh plak sama time tu, haha!


Sarap dulu ;)


Beberapa minit sebelum majlis ^_^


Dupdapdupdap dah kawan tu!
Nampak tak MamaZN di belakang sana? Haha! =p


Sebak plak nengok gambo ni, huhu!
Teringat diri sendrik 6 tahun yg lepas kekdahnya, haha!


Alhamdulillah, dalam kul 11 majlis selesai
Kami tak ikut skali utk jamuan kat umah penganten pompuan
Sebabnya......?
Budak2 dah merengek2 dah...
Camni la bile ada anak
Anak2 diberi keutamaan dulu
Hajat di hati memang la nak join jugak kan
Tapi nak buat camno..?

Kami pun terus la ke Melawati
MamaZN dah book bilik kat Hotel Melawati tu
Hotel biase2 jek
Jadik la utk tido
Sebabnya seharian tu kami saaaaaangat la bz ngalahkan menteri!
Haha!


Okeh, ada sambungan lagi
Jap ek :)

9 comments:

syawalsimpsons berkata...

fuyooo padan nampak papaZN tag nad stay kat hotel area melawati...kikikiki.....

eima berkata...

pi KL pun tido hotel...wahhhhh
nk tau lanjut lagi...cepat

Zue AnnaLeeya berkata...

skrg ni mmg musim kawen jerlah...
akak pon byk dpt jemputan....

btw, slmt pangantin baru buat matdek dan isteri...

Salina@IbuAqil berkata...

Selamat pengantin baru..
Moga kekal hgga ke Jannah.. ;)

mummy_ayu berkata...

terkenang la pulak yer..
selamat pengantin baru buat matdek

Falsya berkata...

selamat pengantin baru matdek..hehehe..

tetibe terkenang jugak..gedik kan padahal baru 8bln lepas..wakakaka..xsempat kite nak jmp kan nad..;(

eda_ej berkata...

skolah Seratas ek.. sepupu pon ade sorang seratas.. heee..

eB berkata...

dekat2 pn tido hotel?
bolo2 :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

seratas skang dgr citer dh tak mcm dulu prestasinya. Merudum jgk lah sejak dpt pengetua baru ni, katanya lah. Yg citer ni pun bekas seratas jgk tp baru 3thn kot abes studi situ..hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...