18 September 2012

Air Asia Promo | FREE SEATS!

 Takde sape2 yang berjaga malam ke malam tadi
Semata2 nak rebut2 free seats ni?
Hehhehe...

Air Asia buat promosi FREE SEATS
Tarikh travel 1April 2013 - 30 September 2013

Sape2 yang rase2 nak plan cuti2 family bleh la kot dari sekarang =p
Booking dari 18 September 2012 - 23 September 2013
Mana la tau kot2 ada luck korang dapat harga tiket murah ;)


Sape2 yang berminat tu
Sila la terjah www.airasia.com
Tapi biasa la, nama pun AirAsia
Sebelum book, kene set dalam mind
Nama je free seats, tp konfem ada tambahan $$$ utk yang lain
Bersedia je la... :)

Sape2 yang preknen tahun ni, ramai yang dah bersalin dah pun
Anak2 pun insya-Allah membesar dgn sehat kot time tu
So, apa tunggu lagi..?
Hehehehe

p/s:
MamaZN sudah, anda bila lagi?
Opps..! =P


9 comments:

Norhaizan berkata...

MamaZN nak bercuti di mana? Somehow Kak Zan dan famili lebih suka travel on land, lebih adventures( betui ka spelling ni?)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

ahkak tgh sebey gak ni..
hahahah
langkawi jomsss.. =)

mama rifQy berkata...

kite xbook pon lagik..ade pesan kat nana..xreti sgt la nak book..apa daaa...kikiki

MRS. K berkata...

ala.. kite tak berani la nk beli takut burn coz hubby skang keje tak tentu masa. naik turun court jer..

airis naufal berkata...

yey.. sy dh dpt untuk vacations thn dpn

Nana berkata...

buka juga web aa
tp xtau nak book g mana haha
target nak g kk lagi
tp mahai
pangkah tros

airis naufal berkata...

yey.. sy dh dapat beli mlm td.. vacations tuk thn dpan..hihihi

Delimasari berkata...

dpt terjah ke?

Zura@Iwan berkata...

x perasan la plak ada promo nieh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...