15 Ogos 2012

Zakwan MeREMPIT!

Ni 1st time Zakwan merempit jauh2, huhu!
Biasa nya kat area taman perumahan BSP ni jek
Tapi Ahad aritu, agak jauh gak la..
Nun, sampai Shell Putra Heights nun!
Memang sah2 kena lalu hiway ELITE ye kawan2..
HIWAY! 

Ni sume PapaZN la ni
Nak biasakan anak bujang nye kengkunun
Tapi budak tu baru jek umo 3thn 8bulan kot, huhu!
MamaZN takleh nak kata apa...
Nak-nak si Zakwan dah makin excited
Siap pakai helmet bagai, huhu...
Doa2 je la, semoga selamat dalam perjalanan...
 

Bersedia utk memulakan perjalanan - Bismillahirrahmanirrahim...


Naseb baek ada helmet Zakwan ni ha
Baru selamat dirasmikan
Jauh Aunty Wawa belikan ni, kat Vietnam dulu, hehe...


Ketatkan tali topi keledar ;)


PapaZN citer
Masa on da way tu
Zakwan cakap kat Papa : Laju la sikit Papa..!
Sekali bila Papa lajukan sikit
Terus Zakwan menyandar kat Papa sambil pegang topi - takut terbang ;)


6 comments:

lia berkata...

InsyaAllah... papaZN tau dia bley handle Zakwan, sbb tu confident nak bawak tu ;)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tgk gambar zakwan kat pagar tu...nampak sgt tak sabar2 nk meronda ngan motor, hehe..

syawalsimpsons berkata...

takut topi terbang kaa,...takut sekali dier terbang...kakakkak

eima berkata...

amboi kemain suruh laju .. klu fahim de gayat...bkn takat fahim mama die punnn

MRS. K berkata...

hubby pon dah beli kan helmet sorang satu utk i n hadif. senang merempit malam2 nak ngeteh kat mamak. nak kuar kete kang susah nak cari parking pulak.. huhu

Falsya berkata...

zakwan yg suruh papa laju?..hahahaha..papa bwk slow sgt tuh..dh besau dh anak bujang nad nieh..;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...