08 Ogos 2012

Wordless Wednesday | BERSUNGGUH-SUNGGUH! :)



Cerita di sebalik gambar ni : 
Sebenarnya Baby Maira yang nak peluk Baby Nayli
Tapi tak sempat!
Tengok2 Baby Nayli lagi pantas 'tangkap' kepala Baby Maira
Dan nak cium dahi!!
Haha!
Lawak jek! :)


Nampak Baby Nayli lagi 'hantap' badannya banding dgn Baby Maira
Padahal beza 6 bulan jek ni
Baby Maira lahir bulan Jun 2011, Baby Nayli lahir bulan Disember 2011

Lagi 1,
Baby Nayli ni memang 'pantas', 'tangkas', 'cepat' budaknya
Kejap je kite letak kat situ, dia dah capai!
Kejap je kite tinggalkan dia, dia dah kejar kita!
Beza sungguh dgn Abang Zack... ^_^



p/s:
Lagi sorang jek tu.... Siapa la yang sorang tu ;)


8 comments:

syawalsimpsons berkata...

mmg tangkas ni baby nayli...

eima berkata...

dah sama size dah ... tgn nayli pun dah mantap gitu

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehehehehe..mmg pantas dan tangkas la nayli ni :D

mummy_ayu berkata...

ah ah..gebus nya tangan baby nayli...

@e_da berkata...

hahah comelnya.. mcm dia lak kakak

Alycia berkata...

amboiiii, geramnya dia hehe..

mamalieyna berkata...

hehe...comel sgt..pandai kiss org eh..^_^

same lah, hakeem lg pantas berbanding si abang dl, ini blk kerja, dlm kereta mmg penat le memegang dia, dok tak diam..kejap gelungsur turun main kt kaki..haih! tak daya mak.. taktau camno blk kg nnti..huu~

Gieyana berkata...

comey jer aksi both of them..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...