06 Ogos 2012

Terasa Dengan KOMEN EIMA =[

Huhuhu!
Terasa macam nak nanges!
MamaZN tak sangka yang Eima akan cakap camtu ;[
Berikutan komen Eima kat entry ini :




Nak nanges bukan sebab sedih
Tapi nak nanges sebab terharu, huhu!
Terasa sangat2 terharu, sebak, rasa dihargai dan sewaktu dengannya la!

Mekaseh banyak2 Eima 
 Sebab sedikit sebanyak komen mu ini menambah keyakinan saya, huhu!

Kalau nak tau, sebelum buat entry khas utk King of My Heart tu
MamaZN rasa down sangat2
Terasa macam tak penah buat AtokZN bangga dengan MamaZN
 Ye la, kalu nak dibandingkan dengan Aunty Yaya & Aunty Wawa
Jauh bebeno bezanya, huhu!
Tapi takpela, rezeki masing2
Apa2pun, thanks ye Eima! :)
Moga persahabatan terus berkekalan hendakNya ;)


 

13 comments:

syawalsimpsons berkata...

mmg banyak2 komen...komen eima je yang menyentuh rasa kan....

mama_umar_maryam berkata...

cpt2 bace td..huhu..sume ayah akan bangge nad dgn anak2 die.. =)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

tu la rakan maya ni hehehhe .. bagi kata2 semangat .. hati pun ada lega sikit kan

juelee berkata...

surirumah tu la kerjaya yg paling hebat... betol kata eima pun. sape pun kita, apa pun kerja kita.. kita tetap ada peranan masing2... semoga nad terus sukses...

kayyana berkata...

kak nad... org tak bc pun entry tu.. kene terjah nih,. ,jap ek... papepun jgn sedih sedih tau kak nad.. nnt tak comey mcm baby nayli.. hehehehe

wan nurul hezrina berkata...

nad,setiap org ada keistemewaannya.mmg perbandingan org akan nampak tapi ki=eistemewaantu selalu kita tak nampak..bakat semua..nurul walaupunkeja,tapi still ralat tak besarkan anak2 sendiri.minta org jgakan..alik dah kul 6..kesian..niepun sebolehnya masakkan dorg.mcm merah taska yang msk.tah apa2 yang msuk perut dia.kamu beruntung dapat tatang zakwan n nayli sendiri.dengan tangan sendiri..dorg membesar cukup tak perlu keliru dengan penjaga..tak perlu kenal org lain..sedih masa nak tulisnie nad..tapi tulah hakikat..nad takleh down sbb di hati anak2 nad num1.mana nak carik??kalau ada yang berkata2 nad aminkan jer..diaorg bg pahala2=)sabar kay..skangpun suri umah ada yang ada master,phd..patahlagi degree..yang penting keluarga bahagia cukup makan pakai=)

Amieylee berkata...

alololo nad...pekerjaan suri rumah adalah yang terbaik di sisi agama bg wanita dn isteri.... jgn risau kawan... we respect each other..tk kira keje ke duk umah ke memasing punya kelebihan sndiri... kita jeles ngan nad... sbb 24 jam berbakti pada suami and anak2.... itu yg paling mulia dear... i wish that i will be in this place soon..huhu... syok tgk anak2 membesar depan mata..that is what is mom should do... tapi apakan daya... hutang keliling pinggang hohoho

eima berkata...

aku sebenarnye nk pengsan dah tadi ...sbb baca tajuk entry ko tu ....

seb baik mende yg baik2 je .. hehe
sbb ko korban kerjaya sbb anak2 kan ... seb baik la dpt papaZN pun leh tahan gak kerjaya nye ...mampu tanggung ngan ade rumah sendrik dah .. hmmm

jgn la sedih2 tau ....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

sokong komen iema..
betul tu, tak ramai yg sanggup korbankan kerjaya demi family..
cam saya, hehehe..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

sokong sgt kata2 eima tu..
setiap ibubapa msti bangga dengan semua anak2 dia pnyer..setiap anak msti ada kelebihan tersendiri..

nad jgn down2 lg..

Em's Family berkata...

ya Allah.. kenape lah u pikir macam tu.. nak bagi ayah gembira, never think it can comes in terms of monetary.. :) memang duit tu boleh mengaburi mata, tapi sampai mane kan.. and position u sekarang adalah sangat murni ok, i memang bercita2 nak jadi macam u cume husband i tak bagi lagi sebab ade certain commitment yang i kene commit. and percayalah, dengan u ada dekat dengan nayli and zakwan, the way they brought up nanti i jamin mesti beze dengan orang yang mak2 nyer career woman.. :(... u untung, u are there every time pasal anak u..

soooooooooooo dun worry ok.. home maker degree lagi

Em's Family berkata...

ya Allah.. kenape lah u pikir macam tu.. nak bagi ayah gembira, never think it can comes in terms of monetary.. :) memang duit tu boleh mengaburi mata, tapi sampai mane kan.. and position u sekarang adalah sangat murni ok, i memang bercita2 nak jadi macam u cume husband i tak bagi lagi sebab ade certain commitment yang i kene commit. and percayalah, dengan u ada dekat dengan nayli and zakwan, the way they brought up nanti i jamin mesti beze dengan orang yang mak2 nyer career woman.. :(... u untung, u are there every time pasal anak u..

soooooooooooo dun worry ok.. home maker degree lagi

Cute Mum berkata...

erm... masa uyun baca entry nad haritue, uyun sendiri terasa apa yang nad rasa.. cuma uyun tak terluah jer lagi kat blog..
maybe 1 hari nanti uyun akan buat gak cerita pasal nie camner uyun tercerita pasal kerja kat fb haritue..
memang sedih mengenangkan nasib, tapi bertuah bila akan kawan maya yang sangat memahami perasaan ini lebih dari orang terdekat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...