03 Ogos 2012

TEKA ARTIS | Jawapan & Pemenang DUIT RAYA =)

MamaZN nak tutup cepat2 teka2 ni, hehe
Sebab dah ada yang bagi jawapan betul =p

1st of all
Thanks sbb sudi luangkan masa main teka2 hehe
Kesudian anda2 sekalian amat2 la MamaZN hargai :)
Ramai jugak yg sudi menjawab
Dan ramai jugak yang jawab betul, haha!
Tapi, maaf ye..sepertimana syarat...
Siapa CEPAT dan betul, dia la yang dpt duit raya :)

Jawapan bagi teka2 MamaZN tadi :
Rizu - Kumpulan Forteen
Yang glemer dengan lagu 'Berdua Bersatu' :)



Penerima duit raya dari MamaZN plak adalah:

@e_da



MamaZN nak kasi saguhati gak pada yang bg jawapan betul td
Nanti bagi alamat ek, kawan2 :)
Tahniah! 
Nanti email kan address kt nadyaewani@gmail.com atau di FB! :)

Sekali lagi, thanks pada semua :)
Nanti kita main teka2 lagi ek!
Hehe...

16 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

ada lagi ce[at yg bagi jawapan kekeke .. dapat saguhati pun ok la dr xde hihih thanks

Falsya berkata...

penah dgr kump forteen nie tp xpenah tau ahli kumpulan..hehe..

eB berkata...

musti artis tuh bangga sbb ader org curik amek gambor dier yer? ha3...

tahniah pd yg mng :)

Salina@IbuAqil berkata...

Alahhhhh!!
Akak lewat..
X merasa duit raya dari dik Nad.. ;p
Neway tahniah pd pemenangnya.. ;)

Myra Jay berkata...

Tahniahhh :)

Heheee patut salah..

Myra tak berapa kenal group ni, lagu tau la.. ;)

Salmi Khairil berkata...

tak dapat duit raya pun tak per..dapat jugak saguhati..tq mamaZN

lieyalatif berkata...

laaaaa...jauh tersasar tekaan aku wakakaakakakak...

tahniah2 pada pemenang....moga murah rezeki nad rajin bagi duit raya ...alhamdulillah....

syawalsimpsons berkata...

alahai tak kenai..padan tak kena..kikikiki....egatkan chaq tadi

PUANSTOBERI berkata...

err..tak kenai.. sbb tu tak bleh nak teka. ngeee :P

eima berkata...

sape tu rizu forteen tu kumpulan ape ...nape aku tak kenal .... hmmmm

teruk betui ilmu pasal artis kan

MRS. K berkata...

hahaha.. SAH memang den tak kenal langsung... terer la nad boleh kenal... kite kenal yang nama islam tu jer

wan nurul hezrina berkata...

sumpah nurul tak kenal.hahaha teruk sungguh..kalau jumpa artis2 confirm wat tak geti jer..hahaha sadis..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah kepada pemenang,

k.eija x sempat nak joint..baru berkesempatan BW.

SyUhAdA berkata...

thniah kpd yg bjaya.

UmmiQusyairi berkata...

Yeah,, Dapat saguhati.. Pertama kali menang.. Kak, mohon izin print screen yek.. terima kasih..

@e_da berkata...

Nad tq so much..tak sngka lak akak main cuba-cuba je... ni email ya.. shinbi3@gmail.com ..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...