02 Ogos 2012

'Special Treat' Untuk Zakwan @ McD | Jumpa Artis Lagi! =p

Disebabkan cerita INI dan cerita INI
PapaZN dengan baek hatinya bawak kami jalan2
Pi makan McD kat Shah Alam ;)
TQ Papa sebab belanja kami & sudi luangkan masa kejap :)

Sebetulnya,
PapaZN bawak jalan2 ni utk Zakwan
(MamaZN & Baby Nayli tumpang jek =p)
Nak kasik Zakwan hepi
Takmo Zakwan sedey2 dah macam yang MamaZN citer sebelum ni
Alhamdulillah, Zakwan seronok!
Kami sebagai mak pak pun lega la bila tengok Zakwan hepi

Dah banyak kali Zakwan ajak nak makan McD
Sebab kalu beli set Happy Meal tu
Dapat menan Ice Age 4
Baru kali ni hajatnya tertunai :)


Hepi dapat makan McD :)

Tak bleh blah PapaZN ni, haha!

MamaZN & kids :)
Zakwan dah ralit dgn menan dah
Takdenya nak pandang kamera

Turn PapaZN plak dengan anak2 :)
Tengok la Zakwan tu!




Time balik dari McD
PapaZN singgah Petronas nak isi minyak
Tiba2 ada artis le pulekkk kat Petronas tu - nak isi minyak jugak
MamaZN ni pun apa lagi....
Jadik mamarazzi la, ahahaahahaha!
Tak bleh blah punya olang! =p

Nanti kite main teka2 sape orangnye ek! :)
Sape la agak2nya...
Nak duit raya, jangan lupa join tau! =p

13 comments:

syawalsimpsons berkata...

WAHHH JEMAH JUGAK TAU...KIKIKIKI...ALAHAI NAD LAMO TAK MAKAN MCD NI...NAK BERBUKA MAKAN MCD OK TAK....

ieyda berkata...

wah...mkn mcd...sedappnya
xde bg klu ke....
artis kan ramai

Myra Jay berkata...

Happy Zakwan dapat menan Mekdi :)


Siapakah artis tersebut ye... tak sabar nak tunggu :D

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

yeyeyeyeye dapat makan mcd...

nad jangan lupa ke blog jue ada sesuatu menanti nad disana...

lieyalatif berkata...

alamak...tgk nad satu family mkn mekdi terus teringin plak hahahahahaa....ade mlm ni buke mekdi ni karang ....

erm....sape laa retis tu yeak....main teka jek la nie...nazim othman kot...takpun aqasya...tak pun tiz zaqiyah ke heeheheh (penangan dejavu kinabalu ni heheeheh)

Zue AnnaLeeya berkata...

bestnyer mekdi...
lama tak mkn...

adeh nad ni.. main teka2 la plak....
saspen jerk

mummy_ayu berkata...

jumpa sapa plak tu..emmmm..kasi klu sikit.

Cikbintang berkata...

wahhh best die dpt menan..
eh kte nk jugak men teka2 hehe

eima berkata...

sape la plak ..dah la klu tak de

kasi la clue aku tatau nk teka sape ....

mama tisya berkata...

amboi jmpa retis lg..hah cpt update nk cuba teka kot2 dpt duit ry..hehehe...akk pn ada jmpa retis gk...hehe

lia berkata...

nad... apa org cina tu wat kat blkng tu? ha3 itu lak mata lia tangkap... kui3

eda_ej berkata...

alaaa.. dah lame tak pegi mekdi.. nak ajak asben juge la ri ni.. hehheh.. buleh dapat menan pree..

wan nurul hezrina berkata...

beshnyer makan kat mcd..sejak puasa nie tak pernah mkn luar laginie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...