09 Ogos 2012

Rehat @ BabyRoom AEON Bukit Tinggi :)

Citer ari Sabtu lepas dah abes
Pagi ke Bangi & Mydin USJ
Balik tu dah dekat kul 1 kot
Penat giler!
Terus fengsan!! =D


Ari Ahad, misi bermula jam 10.30 pagi
Lokasi adalah AEON Bukit Tinggi
Sampai2 sana tengok ada sale kat Padini Store!
Best, best!
Budak2 MamaZN suruh PapaZN jaga, haha!
MamaZN soping sengsorang jek ;)
Mula2 sampai lengang, baru belek 2-3 baju tgk dah penuh!
Wah,wah,wah!


Owh, ya!
Sebenarnya ari Ahad tu misi adalah utk cari baju PapaZN
Kat sale Padini Store tu dapat la 2 helai
Bestnye kalu bleh beli banyak2!
Sebab sale sampai 70%!!
Naseb baek la berpijak di bumi nyata, haha!

Dah lepas gi Padini Store tu mesti nak jalan kat Brand Outlet Store pulak
Walaupun sebenarnya nak cuci2 mata jek
Tapi TERbeli jugak baju utk Zakwan, huhu! =p
Takleh merayau sengsorang lama2
Kang tak pasal2 suma nak dikautnya!
Kalu ada PapaZN lain citer, hehe

Gi la kat tempat lepak PapaZN & budak2
Rupa2nya PapaZN dah belikan Zakwan songkok
Alhamdulillah, senang keje MamaZN
Pandai PapaZN soping2 sendrik, hehehehe

Lepas dah dok kejap
MamaZN nak terjah Jusco pulak
Tak puas lagi nak beli baju PapaZN, haha!
Kali ni nak cari kemeja pulak =p
Alhamdulillah, dapat la 2 helai jugak

Lega....!
Shopping baju2 PapaZN la paling sekejaaaaaaaapppp skali, haha!


Hasil tuaian, haha! =p


Masa mula2 sampai dalam Jusco
MamaZN kasik Baby Nayli lunch dulu ;)
Sementara PapaZNn plak melayan Zakwan main kat taman yg bayar2 tu
Memang time Baby Nayli tido
'Sua' jek, trus lelap =p


Ala, puasa dah nak abes, bila nak kurus ni, haha!


Ala, tomei2 anak dara Mama :)
TQ Kak G :)
Baju masih cantek dan muat dipakai ;)


Lagi skali... Bila nak kurus ni, haha! =p

Dapat la baju raya untuk PapaZN
Walaupun PapaZN kene keje di pagi raya (selama seminggu, sobs)
Saje la, kasik PapaZN hepi
Biar PapaZN merasa suasana nak beraya jugak, hehe...


Nanti lepas seminggu tu, kita beraya sakan ek Papa!
Kita terjah jek open house sesapa, haha! 
Raya kan sebulan...
(macam la PapaZN budak2, hikhikhik =p)



10 comments:

ieyda berkata...

xpe demi suami kan....semua blh....
cayalah kak nad...
comelnya cd nayli tu...hijau

@e_da berkata...

plan weeekend ni ke jj bukit tinggi gak... Baju papamika blom beli... Hihiii

lieyalatif berkata...

TU LE NAd...tegelak2 lieya tau...mcm anak2 jek pujuk papa ZN tu...comel tau heheeheh...

wahhh mmg masyukkk hasil sopingan tuh....mmg berbaloi belanja time sale2 gini.....dpt rembat byk barangkan.....

syawalsimpsons berkata...

takpe sedapkan hati papaZN kan...kikikiki

Sue-Rya Qistina berkata...

Isnin aritu g AEON bkt raja. punyalah ramai org kt bhgn kanak2. pastu pilihan x brp nk bnyk. pastu tgk jeans utk adik, ade diskaun 50%, tp tau2 je diorg mmg dh markup harga. harga sblm ni kami beli murah rm20-30. tp bila nk raya ni, dorg naikkan rm20-30, then bg diskaun 50%. seb baik jeans adik dh beli sblm Ramadhan lg. hehe

Terus kami serbu reject shop. bnyk gak shopping utk kakak n adik kt situ. setiap items ade discount. berbaloi2. hehehe

Salmi Khairil berkata...

memang mamaZN, kita pun biler tengok sale sampai 70% tu terus nak rembat macam2..

Nana berkata...

wa besnye dah soping kita xsoping apa lg pon

eima berkata...

besh kan shopping ..hehehe
byk gak tu bj papaZN cantek2

Imaan09 berkata...

xpe tak kurus nad..yang penting happy..!

wan nurul hezrina berkata...

tahun nie nayli n zakwan leh kumpul duit rayaa..meh raya umah nurul nnt kasi budak2 nie wit raya tapi raya ke 10 baru ada umah=)hehe..tgklah sedang berkira2 nak wat open house

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...