27 Ogos 2012

Open House, Anyone? ^__~

Assalamualaikum
Selamat Pagi! :)
Moga ceria2 selalu hendak-Nya di minggu yang baru ini
Lepas dah dekat seminggu lebih bercuti
Mesti rasa cam lemau semacam jek nak keje semula, hehe
MamaZN la yang camtu tu, hikhikhik =p

Tuan tanah cuti beraya
Blog pun ikut cuti jugak, hakhak!
Giler bersawang!
Masing2 dah up citer pasal raya
MamaZN?
Huhuhu, rasa cam tak best nak bercerita pasal raya ;(
Sebab tak cukup 'ahli' 

Ada la sikit2 amik2 gmbr
Ber'iya' sangat tu takde la
Sekadar nak buat kenangan jek...
Nanti2 MamaZN citer ek ;)


Abang Zack & Baby Nayli di pagi raya

Ada sape2 nak buat open house?
Jangan lupa ajak kami ek, haha!
PapaZN baru nak start beraya ni...
Kesian dia, uhuhu! ^_~

14 comments:

eB berkata...

kami pn nk tanyer yg sm...
kalo wat open house jgn luper jemput kami eh?
;p

slamat ari rayer nad...
maaf zahir n batin... :)

mama tisya berkata...

cutemiut nayli berbaju kurung...nape papazn baru nk start beraya?

Myra Jay berkata...

Selamat Hari Raya kak... :)

Myra nak jemput open house akak boleh mai tak?

Kat Penang ni :

Gieyana berkata...

sama mcm Kak G..x der gmbar ry rsnya..mls nk bergamnar..ekekeke..:-)

mummy_ayu berkata...

ala2..comei & encemnya masing2 dipagi raya...

apsal tak cukup ahli? papa zakwan tak cihat ek? cian..takpe.raya sebulan kan..

♥cikmOt♥ berkata...

selamat hari raya nad...comelnya nayli...iris takmo kai cekak gitu tau...beria maknya beli tau...sobs...

mamaRIFQY berkata...

papazakwan cuti ke time raya??

bambam nayli!! selamat hari raya nad

syawalsimpsons berkata...

papa Zn samo ngan sue la...baru nak start berayo...siap cakap ngan akob...."kengkawan awak tak da buat open house ke...saya nak G...kakakkakaka" gayo macam dah tak sempat jee

Cute Mum berkata...

geramnya tgk nayli..
meh jemput beraya.. tapi awal2 ckp menu special tak derlah.. tak larat.. biskut yg sedap adalah.. hihi..

eima berkata...

sian PapaZN ...org dah abis raya br die raya .. tp gaji hujung bulan ni mashukkk triplee.... kkikiki

lia berkata...

x buat open house tahun ni tp sila la mai umah... kita borak2 he3

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Tak buat open house.. huhu.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

UmmiQusyairi berkata...

Salam Aidilfitri kak..
Kesian PapaZN.. Kalau sudi datanglah JB beraya umah kita..

MamaYatie berkata...

selamat hari raya Nad!
jemputlah datang beraya kat umah..tp lepas 2/9 yer..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...