14 Ogos 2012

Ooo, Dah Pandai Pilih CD Sendiri Ye..!

Ni citer kelmarin
Terkejut tengok anak dara ni
Golek2 tu citer biasa la kan...
Kawan2 pun dah lali sangat dengan citer Baby Nayli yg asek golek2
Ntah ke mana2 tu kan? Hehehe

Tapi kali ni
Terkejut maknya ni ha...
Dia dah pandai bukak laci CD  sendrik!!
Aiyaaakk..!!!
Tunggu jek la saat2 dia berjaya 'menghambur & menyepah2' kan pulak nnt
Huhu!


Ok, line clear, MAMA takde! Ngeh, ngeh, ngeh...


GOTCHA!!! Mana mau lari sayang.... ;)


Tu baru laci bawah skali
Pasni laci2 lain pulak 'amik tempat'
Mak nya sedang belajar berSABAR lebiiiiiiihhhhh lagi  ^_^


11 comments:

Zue AnnaLeeya berkata...

apelagik nayli...
cpt kuarkan seme cd tuh...
hehehhe....

syawalsimpsons berkata...

sweet je senyap2 erk...kikikiki...cumill je susunan CD tu...sue pon dalam proses ni...kikiki...pre-wash

eima berkata...

jgn time tarik laci tu jatuh atas die sudah tu lagi risau

♥cikmOt♥ berkata...

iris suka kumbah majalah pama akak...pastu makan kertas...naik hangin mak ni tau...geram...

nak kata tak cukup makan, 3 kali sehari dah nak oiiii

lia berkata...

Nayli nak tolong mama la, jgn la salah paham he3

mamaRIFQY berkata...

alahaii..budakkk nii...sangat comey!!!

lieyalatif berkata...

hahahahaah....bijak2....pandai betul bb nayli....abis la nad die dah start pandai menyelongkar ni...abis laa mengemas jawabnyer ekekeekekek

Dalila berkata...

Oh... cd = cloth diapers rupanya...

Dalila berkata...

Oh... cd = cloth diapers rupanya...

*azni* berkata...

nayli nak belajar mengemas tu kak...

wan nurul hezrina berkata...

hahaha nad iap sedia lepasnie kena jadi super mom..ingat masa merah sume benda letak kat atas biar takleh capai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...