10 Ogos 2012

Mesra Kamera ^_^

Sekarang ni kan
Kalu kat mana2 la...
Hatta kat umah sekalipun
MamaZN takleh lepas dari kamera
Sebab nya rasa seronok sangat2
Bila Baby Nayli dah mula mesra dgn kamera, hehehe...

Senyummmmmm jek!
Kena marah pun senyummmmmm jek!
Murah dengan senyuman! :)



Acah2 sikit, mula la senyum
Kalu gelak, kemain lagi ngekek2



Bajet comey ar tu!
Hehe.. Memang comey pun ;)
Bila amik gambar Baby Nayli, cepat2 Abang Zack pun nak join
Kasik kan aje...
Kang merajuk mamat tu, dah menjejeh air mata
Susah plak nak pujuk!
^_^





14 comments:

ieyda berkata...

manisnya nayli ni senyum ye....

eima berkata...

bolatnye nayli .... suka aku tgk ... pesal la si alisha tu tak demok klu tak leg mama geget2 kamu puas2

lia berkata...

alololooooo tomey nyer anak dara ni... geram acik lia tgk tauuuu

ch@ berkata...

mmg comel pun. kemain besar senyumannya tu. adli pun dah suka kamera, tapi kena ada flash. hehe.

Sue-Rya Qistina berkata...

comelness sungguh! hehehehe

Nana berkata...

menurun dari mak dia la ni
mesra kamera eehhee
kang klw mak pandai posing
mnurun lagi kat anak kaki posing hahha

wan nurul hezrina berkata...

nadddd geramnyer nengok naylinie=)senyum kan sedekah tak gitu=)

Myra Jay berkata...

Hheehee, comeynya Baby Nayli senyum ;)
Hilang penat bila tengok baby senyum ni kan ;)

Kak Izan berkata...

memang mesra..:)

syawalsimpsons berkata...

murah senyuman takpe..ok la tu...mesti peramah bila besar

Zue AnnaLeeya berkata...

sengih jer nayli nih....
tau jer mama nak amik gambo kan????

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alalalala..tomeinye baby nayli sengih macam tuh..mmg mesra kamera sungguh..zareef dulu ada satu masa umur2 mcm nayli ni pon suka sungguh menyengih depan kamera..tp skang..jgn harappppp..jenuh nk soh die posing betul2x..huk3x

*∽ IZAN ∽* berkata...

Lebatnya rambut nayli!! jeles achik tauuuu!! Dhiya masih sepoi2 bahasa je rambutnye ekekekkek

Falsya berkata...

baby nayli!!!!!!!!..geramnyeeee!!!!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...