29 Ogos 2012

Lega Bila Baby Nayli Dah Pandai Duduk...



Sejak Baby Nayli dah pandai duduk ni
Memang rasa lega sket la
Nak2 bila bershopping
Pastu terlupa nak bawak stroller & carrier
Letak Baby Nayli dalam troli skali dgn abang dia, abes citer
Hehehhe....


Shopping @ Alamanda dgn AtokZN! :)


Tapi kena hati2 jugak la
Sebab takut Baby Nayli buat 'head banging' secara tak sengaja huhu!
Biasa la anak dara tu
Dapat duduk bukan main suka lagi!
Terlonjak2 jek dia




Rasa cam nak pakai kan helmet jek kat Baby Nayli
Sebabnya
Dah takmo dibaringkan
Terus jek dia duduk sendiri
Tapi masalahnya dia tak reti nak baring balik bila penat
Tu yang selalu tersembam ke depan @ ke belakang
Walaupun dah tindih dgn bantal
Tak jalannye...
Ada jek akal dia nak elakkan bantal tu! =p




15 comments:

Imaan09 berkata...

adoii.. guling2 ku gelak bab "head banging" tu..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

cepat dia tau duduk kan ... ni menunggu kyreen tau jalan je ..umur dah setahun 3 bulan huhuhu

♥cikmOt♥ berkata...

comel kan, bila bb dah stat duduk...asal tersedar dari tido terus duduk...alahaiii

Nana berkata...

xlama lg berlari2 ngan abg zek la

lia berkata...

Nayli da anak dara besar... Mana best baring2 ni he3

MRS. K berkata...

wahhh.... nanti da boleh jalan, kuwuss la mama nak mengejar.. heehhe

syawalsimpsons berkata...

seronoknyer budak berdua ni duduk dalam troli...

Zura@Iwan berkata...

dh pandai duduk dh Nayli..cpt je kan....

Zue AnnaLeeya berkata...

tak lama lagik tlg mama kemas umah lak... hehehe...

zalea bru nak menerap, tp tak lepas2 lg tang bahu... huhu

Salina@IbuAqil berkata...

alolololo comelnya baby nayli duduk..
cute jerk.. ;D

ibu emir berkata...

head banging tu .. :) belajar dari mak dia kot :p

eima berkata...

alisha pun tak try lagi dok atas troli slalunye baby chair kat kedai je .... mmg comey la nayli .....

ch@ berkata...

head banging kakNad, adoi tergelak kita. tapi mmg comella baby yg dah pandai duduk ni, senang sikit nak urus, nak beri makan smua. tapiii nak pakaikan baju, mak datuk...berkejaran.

Falsya berkata...

Baby nayli!!!!....

Ismi Iman berkata...

yeye..akhirnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...