13 Ogos 2012

Kesian Baby Nayli TERJELEPOK!

Hikhikhikhik
Hari tu kan MamaZN citer Zakwan buat lawak
Arini nak citer turn Baby Nayli plak, hehe...

Aritu...
Abang Zack ni tengah syok2 la tgk youtube sengsorang
Boleh pulak si adek nak join sekaki
Dari jauh dia dah golek2 nak pi kat abang

Ni okeh lagi ni... Hehe


Skrin hp Papa kecik sgt ek dik..! ;)



Punya la Baby Nayli makin lama makin rapat dgn abang dia
Sebab tak nampak punya pasal kot
Almaklum skrin hp Papa diorg tak sebesar tab
Punya la Baby Nayli ni berpaut kat abang dia

Tetibe tu kan...
Ahahahahah!
Maknye bantai gelak dulu =D
 Meh tengok apa jadik!
































Opocot! Omak ekau! :D
Hahahaha!
Terjelepok Baby Nayli dibuatnya!

Hakhakhak!
Tertonggeng Baby Nayli, kekekkeke...
Naseb baek maintain comel! :)
Abang Zack bukan nak tolong
Rileks jek die layan youtube, tak hiraukan adek! =p


10 comments:

eima berkata...

hahaha aku ingat alisha je suka nyebuk abg main games kat HP nayli pun sama ...hahahha tp menten lentik uuu

lia berkata...

mujur x sadung dagu ke lantai Nayli uitsss.... hati2 yang...

Salmi Khairil berkata...

alahai comeinye nayli..geram kat peha ngan pipi dia..auntie nak gigit skit bolehhh...

lieyalatif berkata...

ngeh ngeh ngeh..tejelepuk atas abg zakwan hah...abg pun kemain rileks jek layan utube ......adoi laa...comel pic ni nad..sempat ko snap...sweet moment ni heheeheheh

mama_umar_maryam berkata...

alolo..tercepok camtu pon sgt comel okeh..abang cam biaselah..diorg buat dekk aje

kayyana berkata...

comel comel gelagat dua beradik ni kan.. hehehehe

@e_da berkata...

adoii geramnya tengok pipi n peha nayli.. bam bam jatuh kat abang.. hihiih

Falsya berkata...

hahahaahaha..comel gile..

wan nurul hezrina berkata...

hahaha tonggek montotnya=)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

haha...comel jgk wlpn mcm tu..
Abg dia buat derk aje. Nasib baik dia tak marah pulak kat adik dia, kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...