30 Ogos 2012

Kejutan Birthday Celebration Untuk Zakwan! :)

4 Syawal aritu bday Zakwan ikut kalendar Islam :)
Dah beso dah anak Mama ni, hehe...

Kebetulan pulak, 4 Syawal tu kami mmg dah balik KL
Jadiknya, PapaZN excited la nak celebrate bday Zakwan
Celebrate simple2 jek
Sebabnya ksian kat PapaZN
Balik keje pun dah 8.30mlm
Mana yang sempat jek la
Asalkan ada kek ;)
Maknanya 'hepi bday to u' la tu pada Zakwan

Zakwan tau yang aritu bday dia
(MamaZN bagitau)
Dan2 Zakwan mintak kek gmbr Spiderman
MamaZN ckp la, mana sempat
Nak ada kek besar kena buat skali dgn Baby Nayli nnt ;)

Malam tu kami pi Giant Putra Heights jek
MamaZN suruh Zakwan temankan AtokZN jalan2 dlm Giant
Sementara MamaZN tunggu PapaZN sampai dari tmpt keje kat pintu masuk
Bila dah sampai tu, kami sama2 pilihkan kek utk Zakwan
Beli 1 slice jek pun kat Secret Recipe
Kata pun simple, hehehe...
Lepas dah beli kek, MamaZN pegi kat AtokZN & Zakwan
PapaZN tunggu bawah nak kasik kejutan :)


Bday boy ;)


Kejutan!!! ^_^
Turun eskalator, Zakwan dah terkejut!
Sebab tak sangka Papa nya ada skali malam tu, hehe...
 PapaZN dah siap2 tunggu kat dalam Subway
Siap pasang lilin atas kek yang 1 slice tu, haha!


Bibir Angelina Jolie, haha! =p


PapaZN hepi kejutan menjadi :)


Kek ada 1 slice
Sume2 pun tengok jek Zakwan makan, hahaha! =p


Moga panjang umur & murah rezeki, ye sayang...
Kali ni kita celebrate kecik2 je
4 Oktober nanti Mama & Papa kasik hadiah besar!
(4 Oktober = bday Zakwan ikut kalendar omputeh =p)
Mama, Papa & Baby Nayli sayang sangat2 kat Abang Zack!

p/s:
Senang nak igt besday Zakwan ni :)
4 Oktober & 4 Syawal 
Kalu Baby Nayli pun senang - 25/12 = Krismas
MamaZN punya plak - 19/4 = Hari Keputeraan Sultan Perak ^_^
(nak jugeekkk! =p)

11 comments:

Imaan09 berkata...

waa..lagi special, buat sambutan ikut dua-dua kalendar..2x laa setahun..huhu.happy besday abg Zack

eima berkata...

tahun fahim ngan syawal mmg bulan islam ngan bulan gregory sama tarikh cam fahim gak 29 ramadhan 29 september

mama tisya berkata...

so 4 oktober nanti zakwan mkn kek lg la ye..sure die happy

Sidratul Muntaha berkata...

aku suke sgt expression muka budak2 bila kena surprice...
sweet sgt..

syawalsimpsons berkata...

pasni sue pon nak bufday anak sue semua egat la....16/9..(hari malaysia)..boleh nak gak..kkakakak

MRS. K berkata...

hepy besday abam zack

mummy_ayu berkata...

wah..seronok la zakwan..dpt suprise...tak kisah la simple or besar2 janji org yg tersayang ada.. happy buzzday sayang!! be a good boy key!!

lieyalatif berkata...

ooo zakwan 4 syawal yeak nad....mia plak 1 syawal ....ingat lagi pagi2 raye aku pi beranakkan die huhuhu....

suke suprise tu...mmg nampak menjadi...muke full of excited...

Alycia berkata...

wah, hepy belated besday zakwan.. dh besar dah dia.. eh, kt punya selangs ehari jer dr nad.. 18/4 ;)

nak jugak tu kan hehe..

Salina@IbuAqil berkata...

Happy birthday sayang..
Moga diberkati & dirahmati..
Menjadi anak yg soleh.. ;)
HambaNYA yg taat..

airis naufal berkata...

happy besday zakwan
semoga menjadi anak yg solehah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...