01 Ogos 2012

Kejadian Tak Diingini Berlaku Jugak...

Apa yang taknak diingini berlaku jugak pada PapaZN, huhu!

Dalam entry ini
MamaZN ada berharap moga2 tak jadi apa2 pada PapaZN
Sebab PapaZN naik tren pi KL tu sorang2 jek
(cam mak-mak plak risokan anak2, hehehehe)
Kalu bleh temankan, memang MamaZN nak temankan dah
Tapi mengenangkan budak2 ni, ksian plak





Kalau PapaZN sengsorang buat apa2 
(nak-nak plak benda tu 1st time dia buat)
Mesti ada jek menda yang terjadik, hehe...
Tak kesah la apa2pun
Menda kelakar ke, menda yang sedih ke...

Baru2 ni gitu la...
PapaZN citer pengalaman dia naik tren sengsorang

Mula2 citer yang best2 jek
Pasal dia jumpa Ady Putra tu (eleh! =P)

Tapi rupa2nya ada jugak citer yang tak best, hehe
Dah lepas interview, time balik dari Ampang Park
PapaZN kata dia nak lelapkan la mata kejap dalam Putra LRT
Saje nak rehatkan mata kekdahnya
Sekali...... Terlajak daaa!
Tengok2 dah sampai stesen Bangsar!! Haha!
Patutnya turun kat stesen KL Sentral ;)
Terpaksa la patah balik, hehe

Pastu lagi 1
Lepas jek dah patah balik ke KL Sentral
PapaZN kena kejar komuter plak untuk balik ke Batu 3 Shah Alam
Disebabkan dah kalut dan kelam kabut sangat
PapaZN dengan selamba jek kejar tren yang dok sedia menunggu tu
Lagi sipi2 nak naik
Naseb baek la PapaZN sempat jeling kat tren tu
Rupa2nya tren tu nak ke Seremban!!
Patutnya naik tren ke Pelabuhan Klang (kan? MamaZN lupa)
Naseeeebbbb baeeekkk la tak naik!!!
Papa, Papa... ;)

Tapi tu la kan...
Menda nak jadik, kan... 
Apa nak buat, hehe...
Naseb baek jugak kejadian2 terjadi selepas interview
Kalau sebelum interview, mau kelam kabut ganda 3 kot!
Hmmmmmm... :)

Kawan2 penah alami kejadian yang tak best cam PapaZN ni?
Hehe...


13 comments:

ieyda berkata...

mesti penat terkejar sanasini....ieyda xpnah lak alaminya

MRS. K berkata...

haitu kat singapore pon konpius jugak nak naik train.. harapkan guide baca kat belog orang je.. huhuh.. tapi nasib ringan mulut nak bertanya kat orang. klu tak msti lambatttt kot smpai USS...

Masya berkata...

lamenya nak naik trend anak selalu ajak... tp masih x berkesempatan nak bwk ...

lia berkata...

x pernah lak tlajak wpon berbelas tahun naik komuter sbb da ada sensor dlm otak bler sampai stesen he3

@e_da berkata...

alahai kesiannya... harap2 ada rezki di sebalik kejadian tu...

eima berkata...

tu pasal aku tak mo naik tren sbb hal gini la ... dlm hidup ni 3 kali erl, 2 kali LRT & 1 kali komuter

Em's Family berkata...

pernah.. tapi bukan kat sini, mase pi hollywood sorang2.. mira ni di dalam family dikenali sebgai orang yang buta arah.. so bile jalan sorang2 macam tu lah jadinya

Myra Jay berkata...

Alahai siannya papaZN..

Takpe anggap exercise.. opppssss orang ngah risau tu..

Takpe kak doakan mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan ye ;)

lieyalatif berkata...

alahai...siannye nad....lieya yg bace ni pun dpt bygkan keadaan papaZN tuh...sure kelam kabut kesane kemari.....tapi tulaa betul kate nad, syukur sebab bende ni terjadi lepas interview....kalo sebelum mmg berpeluh jugak laa nak kejar mase kan.....

lieya tak penah kene mcm ni...tapi mmg lee dlu pegi keje naik lrt kat pnb tu....mmg alert tgk next stesen....takut telepas heehehehe

syawalsimpsons berkata...

alahai dugaan papaZN ni...mmmmm...seb baik jadi pas settle semuanyer kan..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

tak pernah....
nasib baik lepas interview...
apa2 pun good luck papa ZN

Huda berkata...

xpenah lg..kesian gak papa zn terkejar2 tren.. :)

QasehnyaRania berkata...

suami selalu je gitu...tapi bab jalan la.kaalu 1st time mesti terlajak atau tak jumpa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...