08 Ogos 2012

Kedai HANDPHONE MURAH

Semalam MamaZN citer pasal dapat gadget baru ;)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/08/new-gadget-tq-papa.html
Tapi serius, bukan utk nak tunjuk2 tau
Harap memahami ^_^

Arini MamaZN nak citer kami beli kat kedai mana
PapaZN la ni, dia tau dr mana ntah
HP PapaZN sebelum ni pun dia beli kat sini jugak
Memang ramai yang terjah kedai ni
Sampai penuh dalam kedai tu dgn umat manusia
Maybe sebab kedai ni tawarkan harga yang betul2 murah
Kalau tak, takkan ramai camni kan?
PapaZN cakap memang murah pun
Beza dengan kedai2 lain...


Tengok! Ramai tak ramai...


Tapi kan
Yang MamaZN perasan la
Sebab MamaZN dok perati jek orang2 tu berurusniaga ;)
Kalau nak beli
Kena konfem kan model apa yang kawan2 nak
Kalau macam kat kedai lain
Kita boleh survey dulu, tanya2 dulu, pegang2 dulu
Takpun promoter tu kasik kita comparekan  antara 2 hp dulu, kan?

Tapi kat sini lain
Tak boleh la time tu baru nak compare2 dgn hp lain
Dia takkan layan punya...
Lagipun, ramai lagi pelanggan lain yang dia nak entertain

Dia akan keluarkan hp yang kawan2 nak tu jek
Nak belek2 pun, dia akan kasik bila tunggu confirmation dari kita
Bila kita kata ok, baru la dia kasik kite belek2 hp tu

Tu cara dia urusniaga kan
Takkan kita nak marah dia pulak
Dah la kita yang datang kedai dia
Pastu nak marah2
Kalu nak marah, baik la kita cari kedai lain, hehe
Follow jek la cara dia...

Orang memang sangat2 ramai
Kena tunggu giliran
Masa kami pegi tu, kebanyakannya nak cari S2 @ S3 @ Iphone kot
Selamba jek duit riban2 kira depan mata
Pergh! Diorang ni! Hebat! =p


Tu kedainya - yang ada signboard Samsung tu

Kedai dia kat Subang Jaya SS15

Directionnya nak citer panjang la pulak
Tapi kalu tau rojak & cendol glamer SS15 (ada masuk JJCM)
Area situ la tu! ;)



16 comments:

Lelaki Ini berkata...

nak pg la nanti...

lia berkata...

aishhhh x de ke saper nak blanja kita notes? uhukssss

Sue-Rya Qistina berkata...

dekat dgn tmpt kerja lama saya ni. boleh la singgah nnt. mmg nk tukar hp pun ni. hehehe

Gieyana berkata...

murah erk? Tp x syok la plak psl x mesra pelanggan..mn tau yg stgh2 org kan x penah pakai hset best2 ag..sure nk compare kN..ekekekeke..:-)

ieyda berkata...

kedai fon ni biasa2 je kan...
mesti ramai org time nk raya nie

wan nurul hezrina berkata...

nurul ngah survey samsung galaxy note.mahal tak agak2 kat situ?selalu la nie tgk 1800++..tapi dia tak layan lak bila tanya ek..huhu

MRS. K berkata...

klu cari gajet slalu pi low yat jer.. tapi haitu beli samsung note hubby beli kat johor. murah katanya

Lelord berkata...

hehehhe ada x sesapa naka belanja

eima berkata...

hmmm tp tu AP ke ori tu .. nk belek pun tak leh ssh nk tau tu yg ori ke ape kan .... tp enpon2 nad yg beli kat ctu ok ke .... risau kite tertipu sbb harga enpon la ni pun kemain mahai kan

syawalsimpsons berkata...

pasni leh whatss app ngan sue kan..kikiki

Mooniqueen berkata...

Ooh kedai ni... MQ tau sebab dulu husband beli iPad pun kat kedai tu jugak... Orang memang ramai... Baru tau sebab murah...

"miko itu nana" berkata...

family sy pon semua beli kat situ..alhamdulillah hp tu semua ok jek..xde masalah..kat sini AP ada Ori ade..tp baik beli ori..nnt dia siap daftarkan skali waranty kat samsung..

Tanpa Nama berkata...

sapa ada no tpn kedai ni

kayyana berkata...

murah sgt ke kak nad?

shaliza jamalz berkata...

murah mmg murah.....tp nk cari parking satu hal.....pastu nk bersesak dlm kedai....huhuhu.....sy dah pergi....murah dlm rm200-rm30 dari harga pasaran.....yg penting original!!!!

salman amri berkata...

oooo mcm directD je. cer google directD lowyat or directD samsung. mesti ada tulis pricelist fone kat forum lowyat n lelong. slalu beli fone kat sni. mmng murah skit dri tmpt lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...